Amalia Năstase, aşa cum n-a mai fost văzută! Ce face fosta soţie a tenismenului, după ce a slăbit 32 de kilograme / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Amalia Năstase, aşa cum n-a mai fost văzută! Ce face fosta soţie a tenismenului, după ce a slăbit 32 de kilograme / VIDEO © captură video

Doamna Amalia găteşte de zor, ca o adevărată gospodină. Cum cine e doamna Amalia? Este chiar ea, Amalia Năstase, dar aceasta este denumire vlogurilor sale.

Şatena a sărbătorit Ziua Recunoştinţei, şi a pus pe masă toate preparatele specifice acestei zile. Uitându-ne la imagini, am putea jura că ne aflăm în casa unor americani get-beget. Însă Amalia Năstase a avut parte şi de ajutor, mama soacră a fost un sprijin de nădejde în bucătărie. Dar haideţi să îl cunoaştem pe Gigel. 

Cum prepară doamna Amalia curcanul în stil tradiţional american? Ea ştie nişte trucuri pentru ca preparatul să iasă delicios. 

Cât timp stă curcanul la cuptor, Amalia Năstase se ocupă de plăcinta cu dovleac. Atentă la detalii, vedeta a reuşit să facă o plăcintă de toată frumuseţea, ca o adevărată expertă în ale gastronomiei, potrivit Antena Stars.

Iar când toate preparatele au fost gata, Amalia Năstase le-a aşezat frumos pe masă, şi a făcut şi recapitularea preparatelor gătite. Tot ce putem spune este că totul arată delicios. 

Amalia Năstase, dezvăluiri incredibile despre Ilie Năstase, la 9 ani de când au divorțat

În urmă cu 9 ani, Amalia Năstase şi Ilie Năstase şi-au spus adio, dar asta nu înseamnă că nu au rămas în relaţii bune! În continuare, Amalia Năstase vorbeşte cu admiraţie despre el şi îi mulţumeşte ori de câte ori se poate. Cei doi se ocupă de fetiţele pe care le au, împreună.

"În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului", a declarat Amalia Năstase în trecut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro