Cu ce se ocupa Amalia Năstase, înainte să îl cunoască pe fostul tenismen: "Nu am căştigat la loto"

+3 click pentru
galerie

Cu ce se ocupa Amalia Năstase, înainte să îl cunoască pe fostul tenismen: "Nu am căştigat la loto" © Facebook

Amalia Năstase este cunoscută în showbizul românesc prin prisma mariajului cu Ilie Năstase. Vedeta a divorțat de fostul tenismen în urmă cu opt ani și s-a căsătorit recent cu iubitul ei, în America.

Amalia Năstase a povestit pe șleau care au fost sacrificiile pe care le-a făcut pentru a avea viața de acum și care au fost pașii pe care i-a urmat pentru a urca pe scara socială.

"Eu acum mulţi ani m-am născut în Rahova şi am fost singurul copil al unei familii, care stătea într-un apartament de 63 de metri pătraţi şi care toată ziua ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea.Eu şi până să fiu căsătorită cu Ilie, lucram (...) pe care le-am început cu echipa locală.Aveam un CEO, dar eram o mână de oameni. Eu am ştiut că de la dusul cafelelor şi spălatul ceştilor să mă fac utilă şi să mă împritenesc cu toţi oamenii ăia şi să construim ceva împreună. Eu am început să construiesc de când am plecat de acasă, pentru că doar aşa poţi să te urci pe treptele societăţii. Într-adevăr eu l-am cunoscut pe Ilie şi prin el am ars foarte multe etape să ajung să cunosc foarte mulţi oameni, dar şi faptul că am avut această relaţie cu el şi avem aceşti doi copii minunaţi ( n.r. Alessia şi Emma ) e tot o construţie pe care am făcut-o împreună. Nu am căştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase.", a declarat Amalia Năstase, la emisiunea online a jurnalistei Paula Rusu.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest