Tatăl Amaliei Năstase a murit! "Ştiu ca el va fi mereu undeva deasupra"

+3 click pentru
galerie

Tatăl Amaliei Năstase a murit! "Ştiu ca el va fi mereu undeva deasupra" © Instagram

Vineri, tatăl Amaliei Năstase s-a ridicat la Ceruri. Vestea a fost dată chiar de ea, prin intermediul unui mesaj sfâşietor. 

Amalia Năstase a postat o fotografie cu tatăl ei şi a povestit, în câteva cuvinte, cum a fost viaţa acestuia. Nu a uitat să menţioneze cât de frumos a crescut-o. La final, îndurerată, a anunţat că vineri s-a despărţit de el, în această lume, dar ştie că o va veghea pentru totdeauna.

"Băiețelul din poză e tată, Puiu îi spuneau toți. Avea 3 ani și ceva și urmă să își piardă tatăl în război. Apoi, împreună cu mama lui, bunica mea, contabil șef la Banca Națională, vor fi dați afară din casă lor de către comuniști pentru că erau burghezi. De-a lungul vieții el va fi dat afară de la un liceu, și va termină la alt liceu, apoi dat afară de la facultate și nu va mai fi primit înapoi vreodată tot din pricina “originii nesănătoase”. Apoi, peste mulți ani a cunoscut-o pe mama și m-a avut pe mine. Eu am fost sufletul și viața lui. TOT ce a făcut, a făcut din dragoste pentru față lui. În viața mea nu l-am auzit ridicând glasul la mine, nu m-a certat, nu a avut nici un cuvânt urat pentru nici o greșeală de a mea deși viață lui nu a fost deloc ușoară, dimpotrivă. Pentru mine el a fost și va rămâne cel mai bun tată din lume. Astăzi ne-am despărțit în această lume dar știu că el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră. Te iubesc, tati 🖤", a anunţat Amalia Năstase pe reţelele de socializare.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest