Amna, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată despre divorț! De ce s-a separat, de fapt, de tatăl copilului ei

+3 click pentru
galerie

Amna, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată despre divorț! De ce s-a separat, de fapt, de tatăl copilului ei © Instagram

Au trecut câteva luni de când Amna a anunțat în mod public divorțul de omul care i-a stat alături mai bine de nouă ani. Artista a fost foarte curajoasă și a explicat și care au fost motivele pentru care s-a produs această ruptură.

Amna a vorbit, la Star Matinal, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră, dar și despre decizia care i-a schimbat viața complet în anul 2019: divorțul. Artista a depășit momentul critic și acum privește încrezătoare spre viitor, concentrându-se pe muzică și pe creșterea și educarea băiețelului său. 

"Părinţii mei au fost foarte rigizi. Liceul de muzică l-am făcut în paralel cu cel de engleză. Cu siguranţă, nu aș fi ajuns în punctul ăsta dacă era altfel. Nu trăiesc nici acum o viaţă libertină. N-apuc să mănânc la ore fixe, pentru că muncim foarte mult şi nu mai prioritizăm sănătatea. Muncesc foarte mult.", a declarat Amna, la Antena Stars. 

Amna spune că nu vrea să le dea sfaturi altor femei despre experiența personală a divorțului, însă recunoaște că este un act mare de curaj. Mai mult, artista spune că din punct de vedere financiar ruptura de soț nu a reprezentat o problemă pentru ea. 

"Sunt mult mai curajoase femeile care nu au încotro şi rămân. Este foarte simplu sa judeci. Poate femeia aia nu are cu ce să se întreţină, mi se pare o dovadă mult mai mare de curaj. Eu mi-am permis să fac asta, financiar vorbind. Abia acolo cred că este cazul! Procesul ăsta este de foarte lungă durată, dezvoltarea copilului este foarte importantă. Este o decizie care se vede pe termen lung dacă a fost o decizie bună sau nu. Nu pot să dau sfaturi de pe margine, pentru că situaţia fiecăreia este diferită.", a mai spus Amna

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro