Amna, nervoasă la volan. Ce a supărat-o pe artistă

+3 click pentru
galerie

Amna, nervoasă la volan. Ce a suparat-o pe artistă © instagram

Amna este tot timpul pe drumuri şi aleargă de la o emisiune la alta sau de la un concert la alt concert. Totuşi, vedeta nu se simte neapărat în formă făcând asta şi a anunţat pe contul său de instagram de ce este supărată.

Amna este o artistă foarte cerută de organizatorii de concerte, însă vedeta uneori abia se poate abţine să nu fie nervoasă la volan. Cântăreaţa a postat pe contul ei de socializare o serie de filmulete prin care se poate observa că este foarte supărată. Cântăreaţa a vrut să scoata nişte bani de la un bancomat, dar se pare că acesta a vrut să se joace cu nervii artistei şi nu a avut bani. Amna s-a urcat la volanul maşinii alături de un prieten şi a început să caute un alt ATM prin apropiere. Ce-i drept, vedeta nu s-a gândit că la ora aceea traficul o să-i îngreuneze situaţia, aşa că a fost nevoită să stea pentru multă vreme la volan şi să aştepte ca circulaţia să se desfăşoare normal. 

Primele declaraţii după divorţ

"E bine să trăieşti fiecare moment ca şi cum ar putea fi ultimul în acea căsnicie, pentru că uneori ne relaxăm şi ni se pare că e forever and ever. Dar nu e aşa. Nu contează când au apărut problemele, cu siguranţă nu sunt genul de femeie care, dacă dă de greu, fuge imediat. Am făcut tot ce mi-a stat mie în putinţă să fie bine. Suntem doi oameni buni care s-au căsătorit din iubire, asta e cea mai tristă parte. Care au crescut foarte mult împreună, aici e partea dureroasă. Fiinţa care a venit din iubirea noastră este David, pe care îl iubim şi îl preţuim foarte mult. Ne dorim din suflet să fim nişte părinţi minunaţi, responsabili. Eu şi Cristi ne respectăm, cred că e foarte greu să faci asta după un divorţ. Ăsta e cel mai greu test. Să rămânem până la bătrâneţe părinţi responsabili pentru David. Să fim înţelepţi", a declarat Amna la o emisiune tv.

"Dacă aş da timpul înapoi, nu l-aş mai implica în activităţile mele concertistice. Aşa era atunci moda. Am vrut să fie sigur pe ceea ce fac eu. Am fost plecată mult în alte ţări, am vrut să fie cu mine, să aibă încredere în mine...", a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro