Cum arată viaţa amoroasă a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda! Este secretul relaţiei lor

+3 click pentru
galerie

Cum arată viaţa amoroasă a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda! Este secretul relaţiei lor © Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează, fără dar şi poate, unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Relaţia lor este invidiată de mulţi şi pe bună dreptate. Se înţeleg de minune, au două fetiţe superbe şi pe viitor... poate-poate vine şi al treilea copil! Cei doi au aflat cele trei secrete ale unei relaţii perfecte. Vi le spunem acum!

Încă de când s-au cunoscut, în anul 2013, conexiunea dintre ei a fost evidentă. La scurt timp au anunţat că formează un cuplu şi, de atunci, tot aşa i-am găsit. Fără scandaluri, fără săgeţi aruncate unul spre celălalt în spaţiul public. În relaţia lor e loc doar pentru săgeţile lui Cupidon! 

În 2017 au devenit părinţi pentru prima dată, iar în martie 2019, a venit pe lume şi mezina familiei. Cei doi visează şi la un al treilea copil, dar momentan, se axează exclusiv pe carieră. 

Care este marele secret al relaţiei lor? Ei bine, în urmă cu ceva timp, Tavi Clonda "a scăpat" câteva detalii din dormitor. Pe lângă comunicare şi rezolvarea problemelor imediat ce apar, contează mult şi ce se întâmplă în patul matrimonial. Tavi Clonda a dezvăluit că el şi Gabriela Cristea au o viaţă sexuală activă, chiar şi după apariţia celor doi copii.

Gabriela Cristea, despre a treia sarcină

Şi dacă în dormitor sunt activi, ne întrebăm şi de o a treia sarcină! Gabriela Cristea a mărturisit că, momentan, o altă sarcină nu se află în planul ei şi al soţului, Tavi Clonda. Cei doi doresc să se concentreze pe vieţile profesionale în această perioadă.

"Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star", a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro