FOTO/ Privește ce corp perfect are Ana Baniciu. Cântăreața face ravagii în rândul bărbaților

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Privește ce corp perfect are Ana Baniciu. Cântăreața face ravagii în rândul bărbaților © instagram

Ana Baniciu reuşeşte pe zi ce trece să-şi impresioneze fanii. Chiar dacă vremea de afară este destul de rece, Ana Baniciu apare într-o ipostază fierbinte.

Ana Baniciu este o femeie frumoasă ce reuşeşte pe zi ce trece să-şi impresioneze fanii. Cântăreaţa are un corp aproape perfect şi nu ezită niciodată să le arăte şi faniilor cu ce se poate lăuda. Artista a postat recent pe contul său de socializare o fotografie care în care artista este surprinsă la piscină, într-un costum minuscul de baie. Chiar dacă vremea de afară nu este tocmai la temperaturile de vară, Ana Baniciu îşi aminteşte cu drag de sezonul cald şi impresionează fanii cu fotografia fierbinte. Corpul artistei îi scot în evidenţă formele bine lucrate, iar fanii au reacţionat imediat la postare cu foarte multe aprecieri şi comentarii. 

Este extrem de sexy, dar încă singură

Recent, Ana Baniciu a dezvăluit că este o femeie singură. Blondina recunoaşte că are mulţi pretendenţi, dar şi un "apărător" pe măsură. Ana este tot timpul protejată de patrupedul ei. 

“Are o personalitate foarte puternică şi nu se lasă atins de oricine. E o bătălie, pentru că el trebuie să fie mereu în centrul atenţiei. Şi atunci se supară dacă primeşte alt membru al familiei mai multă atenţie. Este cel mai gelos. (...) Dacă m' apropii de un băiat… Deocamdată nu prea a cunoscut băieţii de care m-am mai apropiat eu. Ideea e că o să îl mârâie foarte tare. Şi o să vrea să îl muşte. El mereu are impresia că cineva vrea să îmi facă mie ceva rău. El este băiatul din viaţa mea în momentul ăsta, unicul”, a spus Ana Baniciu pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest