Ana Baniciu a scăpat de inhibiţii. Vedeta a pozat goală pentru fanii de pe contul de socializare

+3 click pentru
galerie

Ana Baniciu a scăpat de inhibiţii. Vedeta a pozat goală pentru fanii de pe contul de socializare © instagram

Ana Baniciu a lăsat inhibiţiile deoparte. Vedeta şi-a uimit fanii cu o fotografie incendiară. Artista a pozat dezbracată. Dar oare cine i-a făcut fotografia?

Ana Baniciu şi-a lăsat fanii fără cuvinte. Vedeta a postat o fotografie pe contul său de socializare ce a stârnit numeroase comentarii pozitive, dar a lăsat şi un mare semn de întrebare. Tânăra apare stând culcată pe pat, dar dezbracată complet. Bineînteles, nu a lăsat să se vadă mare lucru, dar chiar şi aşa.. Întrebarea ce a stat pe buzele tuturor curioşilor a fost referitoare la fotograful care a făcut poza. Să fie Ana Baniciu cu cineva pe care nu doreşte să-l afişeze momentan? 

Ana Baniciu a fost mereu discretă cu viaţa ei personală, iar mereu artista a decis să se afişeze mai mult cu lucrurile ce ţin de partea profesională.

Motivul incredibil pentru care nu are iubit

Îndrăgita artistă Ana Baniciu mărturiseşte, cu zâmbetul pe buze, că un membru al familiei nu o lasă să-şi facă un iubit şi că acesta îi atacă pe toţi pretendenţii.

Ana Baniciu l-a prezentat la Antena Stars pe Titi, un căţeluş aparent inofensiv care are o personalitate incredibilă şi îi goneşte pe toţi cei care se apropie de stăpână. “Are o personalitate foarte puternică şi nu se lasă atins de oricine. E o bătălie, pentru că el trebuie să fie mereu în centrul atentiei. Şi atunci se supară dacă primeşte alt membru al familiei mai multă atenţie. Este cel mai gelos. (...) Dacă m apropii de un băiat… Deocamdată nu prea a cunoscut băieţii de care m-am mai apropiat eu. Ideea e că o să îl mârâie foarte tare. Şi o să vrea să îl muşte. El mereu are impresia că cineva vrea să îmi facă mie ceva rău. El este băiatul din viaţa mea în momentul ăsta, unicul”, a explicat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro