Ana Baniciu și-a rezolvat o problemă de sănătate mai veche. Efortul a meritat, căci vedeta arată extraordinar: ”Gata” / FOTO

+3 click pentru
galerie

Ana Baniciu și-a rezolvat o problemă de sănătate mai veche © Arhiva

Ana Baniciu, una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc, a făcut o schimbare în viața ei, iar rezultatul este de nota zece. 

Ana Baniciu, vedeta cu cel mai frumos posterior din lumea mondenă, are o problemă de sănătate mai veche, care a acum a împins-o să facă o nouă achiziție. 

Deși mulți nu știu, artista are probleme cu vederea, fiind nevoită atunci când petrece timp în fața televizorului sau laptop-ului să folosească o pereche de ochelari de vedere. 

Chiar dacă vedeta nu s-a afișat de prea multe ori purtând ochelari de vedere, acum, Ana s-a hotărât, posibil pentru a-i purta mai des, să își schimbe ochelarii de vedere. 

Zis și făcut! După o consultație de specialitate, dar și după ce și-a ales modelul dorit, Ana Baniciu și-a primit și perechea nouă de ochelari. 

Nu doar că este nouă, ci i se și potrivește de minune artistei noastre. Indiferent dacă vrea să își ajute vedere, ori să accesorizeze vreo ținută, noii ochelari sunt perfecți, făcuți parcă special pentru Ana Baniciu. 

Dacă inițail vedeta folosea o pereche de ochelari cu formă pătrată, acum artista a ales o pereche puțin ovală, care îi scoate în evidență forma feței. 

”Gata”, a scris Ana Baniciu, pe pagina sa de Instagram, acolo unde s-a fotografiat extrem de încântată de nouă sa achiziție. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro