Ana Baniciu, slăbire drastică. „Ai mei s-au panicat, mi-au zis să mă duc la doctor”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Ana Baniciu, slăbire drastică. „Ai mei s-au panicat, mi-au zis să mă duc la doctor”. Ce s-a întâmplat cu vedeta © Sursă Instagram

Ana Baniciu este una dintre cele mai simpatice vedete autohtone. Pe lângă o carieră de succes, vedeta se poate lăuda şi cu un corp demn de invidiat. Cu toate astea, formele sale perfect conturate nu mai sunt atât de pronunţate din cauza faptului că a slăbit considerabil. Iată ce s-a întâmplat în viaţa cântăreţei!

Vedeta începuse să fie urmărită peste tot de porecla „Funduleț” datorită mărimii posteriorului său. Deşi poate alte femei ar fi flatate de apelative de acest gen, Ana Baniciu susţine că nu a luat aceste cuvinte ca pe o măgulire. În ultimele luni însă, cântăreaţa a dat jos câteva kilograme bune, lucru suficient de vizibil pentru ca fanii să se întrebe ce a păţit artista.

Din fericire, admiratorii săi pot sta liniştiţi. Se pare că lipsa kilogramelor este din cauza activităţilor de care Ana s-a ocupat în ultimul timp. Vedeta s-a mutat de curând, iar asta a inclus stres şi efort fizic. „Am slăbit ca să nu mai puteți spune că am cel mai sexy posterior din România. Glumesc, el a rămas. Am slăbit, într-adevăr, vara asta, pentru că am fost în mutare, m-am mutat la casă nouă, am cărat multe chestii, m-am stresat foarte mult și am slăbit fără să vreau, dar acum am început să mănânc bine, să fac sală din nou și să reintru în normal. Cumva, într-o lună-două, o să fiu înapoi”, a declarat Ana Baniciu pentru Libertatea

„Mâncam prima masă la 6 seara”

Alături de fani şi familia Anei a fost îngrijorată de schimbarea bruscă. Pentru a elimina orice bănuială în ceea ce priveşte starea de sănătate, părinţii acesteia au trimis-o la doctor. „Ai mei s-au panicat, evident. Mi-au zis să mă duc la doctor, tipic părinților, că am o problemă de sănătate, e nasol, sunt bolnavă. Mi-au băgat în cap asta, încât m-am dus la doctor. Am analizele perfecte, nu s-a întâmplat absolut nimic. Probabil că pe sistem nervos s-a produs slăbirea. Nici nu am putut să mănânc foarte mult, pentru că nu am avut timp efectiv. Mâncam prima masă la 6 seara”, a mai spus Ana pentru aceeaşi sursă.

Poreclele primite de-a lungul timpului datorită fizicului ei nu au flatat-o niciodată pe Ana Baniciu. Asta pentru că deveniseră exagerate, iar oamenii se axau mai mult pe faptul că este sexy, decât pentru ceea ce este ea ca om.

„Nu neapărat că m-au deranjat, dar au început să mi se pară așa inutile, în ideea că nu asta contează, nu asta cântărește. Eu cred că este mai important ce fac eu în general sau, pe lângă posterior, mai există și un suflet, mai există și niște sentimente. Cred că aici m-au deranjat un pic, dar am învățat cumva să nu mai pun la suflet, să nu mă mai intereseze. Fiecare să mă strige cum îi face plăcere”, a mărturisit vedeta pentru sursa menţionată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro