Sora Danielei Crudu și-a făcut o radiografie, iar medicul a fost uimit de ce a văzut! "Te uiți rușinată"

+2 click pentru
galerie

Sora Danielei Crudu și-a făcut o radiografie, iar medicul a fost uimit de ce a văzut! "Te uiți rușinată" © Facebook

Sora Danielei Crudu a dezvăluit recent un detaliu mai puțin știut despre corpul ei. Blondina a mers să își facă o radiografie, însă ceea ce a văzut medicul pe ea a făcut-o să se rușineze. 

Înainte de a face radiografia, Ana Crudu a uitat să dea jos două accesorii din locuri intime. Sora Danielei are pierceing-ul în zona sânilor, iar acestea s-au văzut pe radiografie. A făcut și o poză pentru a le arăta prietenilor de pe rețelele de socializare. Cu rușine, tânăra a așteptat ca medicul să o verifice, apoi a plecat acasă și a postat totul. 

"Când radiografia îți impune să te uiți rușinată la medic", a scris Ana Crudu.

Pusă pe șotii la fel ca ca Daniela Crudu, Ana a primit cu siguranță o mulțime de mesaje, după ce prietenii au văzut poza cu radiografia.

Recent, invitată la Antena Stars, Ana Crudu a vorbit despre diferența dintre ea și Daniela. Cele două au o relație extrem de apropiată și se susțin tot timpul, exact cum fac două surori. Recent, Ana a participat la Chefi la cuțite, acolo unde a demonstrat că se pricepe foarte bine în bucătărie. Tânăra a făcut parte din echipa lui chef Scărlătescu. 

"Nu știu televiziune la fel de bine ca Daniela. Nu prea le am cu dansul, mai dansez în club când nu se uită lumea și dansează toți. (...) Eu gătesc mai bine, Daniela știe să deschidă un iaurt din frigider. Mi-am făcut foarte mulți prieteni acolo (n.r. Chefi la cuțite) și am vorbit cu o prietenă că are loc pentru mine în bucătărie", a spus sora Danielei Crudu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest