Ana Mocanu, în depresie din cauza fostului iubit: "Am făcut toate eforturile"

Ana Mocanu, în depresie din cauza fostului iubit: "Am făcut toate eforturile" © Instagram

Ana Mocanu a fost în depresie înainte să pună punct relației cu fostul iubit! Dar.. tot s-ar mai întoarce la el. Însă nu așa oricum! 

Fosta asistentă tv i-a impus mai multe reguli fostului iubit, dacă o vrea înapoi. Ana Mocanu a explicat și care au fost motivele pentru care a decis că e mai bine să meargă pe drumuri separate. 

"A fost o relaţie frumoasă şi cu bune şi cu rele, o bună perioadă de timp, apoi au intervenit discuţiile între noi, eu, una, nu m-am regăsit acolo şi ştie. Nu  m-am regăsit. Eu nu am putut să mă obişnuiesc acolo.  Îmi era dor de surorile mele, de absolut toată lumea. Veneam şi rar, ce-i drept, pentru că stăteam, mai mult acolo şi cu el. Şi nu puteam să mă obişnuiesc. Am stat 2 ani, am făcut toate eforturile, nu e ca şi cum am stat 1 lună. În momentul în care am plecat şi m-am mutat acolo, a devenit mult mai gelos pe parscurs. La început am zis că e ok, hai, 1 dată, de 2 ori. Când am observat că gelozia lui este nefondată, absurdă, am stat de vorbă cu el, i-am explicat şi nu avem cum să mă înţeleg cu el, pentru că el o ţinea pe a lui. Eu eram şi într-o depresie, pentru că nu m-am putut acomoda acolo, eu voiam să mă întroc, orice ar fi fost, deci eu voiam să mă întorc cu orice preţ.", a declarat Ana Maria Mocanu, la Xtra Night Show.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro