Ana Mocanu a trecut prin clipe cumplite, după ce a ajuns de urgență pe mâinile medicilor: "Să îmi taie sânii, complet"

+3 click pentru
galerie

Ana Mocanu a trecut prin clipe cumplite, după ce a ajuns de urgență pe mâinile medicilor: "Să îmi taie sânii, complet" © Instagram

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate dansatoare de la noi, dar viața ei nu a fost mereu roz. Ana Mocanu a fost la un pas să plătească un preț mare de dragul frumuseții și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Totul s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, pe când Ana Mocanu avea doar 18 ani, și a primit o veste cruntă din partea medicilor. Fosta asistentă tv a fost pe punctul de a ajunge pe mâna chirurgului pentru a i se face o masectomie dublă totală, din cauza apariției unor noduli la sâni, care i-au pus viața în pericol.

A trăit spaima vieții

Ana Mocanu povestește că a avut probleme hormonale și de acolo apariția nodulilor la sâni, care i-au dat mari bătăi de cap. Medicii i-au spus chiar că s-ar putea să rămână fără ambii sâni.

"Aveam 18 ani şi, ca majoritatea fetelor la acea vârstă, aveam nişte tulburări hormonale. Din cauza acestor dereglări, îmi apăruseră nişte noduli foarte mari la ambii sâni. Mă dureau şi, din acest motiv, am umblat pe la toţi medicii din Bucureşti", a declarat Ana Mocanu, în urmă cu ceva timp. Vedeta a consultat mai mulți medici și a avut nevoie de multă răbdare și putere pentru a urma tratamentul care a scăpat-o de probleme.

"La un moment dat, un medic mi-a spus, senin, că am o singură soluţie pentru a scăpa: să îmi taie sânii, complet. Dorea să îmi facă dublă masectomie totală!!! Am fost disperată în acele zile, plângeam tot timpul, nu ştiam ce să mai fac. Am mers la o altă clinică şi, în sfârşit, am dat de un medic care, spun eu, m-a salvat. Am urmat un tratament timp de câteva luni şi, într-un final, am scăpat de nodulii care mi-au dat atâtea bătăi de cap, iar acum sunt întreagă şi mă pot lăuda cu un bust neoperat, natural 100%", a mai spus Ana Mocanu, în urmă cu ceva timp, pe vremea când nu avea încă operația de silicoane la activ.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro