Adio, nuntă! Ana Mocanu a rupt logodna, la doar o lună de la cererea în căsătorie

+3 click pentru
galerie

Adio, nuntă! Ana Mocanu a rupt logodna, la doar o lună de la cererea în căsătorie © Foto: Instagram

Lucrurile păreau că, în sfârşit, s-au liniştit în viaţa Anei Mocanu, după ce a fost cerută în căsătorie, iar ea a acceptat cererea. Totul a durat doar câteva zile, asta pentru că vedeta a decis să rupă logodna şi să spună adio nunţii alături de bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste.

Ana Mocanu i-a dat înapoi inelul fostului iubit

Chiar dacă cei doi aveau multe probleme în relaţie, Ana Mocanu a decis să treacă peste ele şi să accepte cererea în căsătorie, sperând că, poate, în acest fel, iubitul ei se va schimba, Nu a fost aşa deloc, iar fosta asistentă tv a decis fără niciun regret să renunţe la inel.

"Am primit un inel, a venit întrebarea cu un inel, relaţia noastră era foarte consumată. M-am simţit măritată 2 zile. Sunt multe adunate. Am încercat să salvez relaţia cât am putut, şi eu, şi el", a spus Ana Mocanu la Antena Stars.

Ana Mocanu, din nou singură

Ana Mocanu a povestit la Antena Stars că acum este, din nou, o femeie singură. Aceasta spune că l-a iubit mult pe fostul partener, dar neînţelegerile au fost atât de mari încât nu au putut trece peste. În plus, fosta asistentă susţine că ceea ce ar fi lipsit, în primul rând, din relaţie este respectul.

"Din punctul meu de vedere, ţine foarte mult de chimie, compatibilitate, de sentimene, de respect, care la noi s-au cam dus", a spus aceasta la Antena Stars.

Chiar dacă perioada prin care a trecut nu a fost una uşoară, Ana Mocanu îi asigură pe prieteni şi pe toţi oamenii care o iubesc că este bine atât cât se poate. În plus, Ana Mocanu are parte de susţinerea familiei, care îi este aproape negreşit şi care a ajutat-o mereu să treacă peste dezamăgirile din relaţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro