Schimbări mari! Ana Mocanu şi-a mărit din nou buzele

+3 click pentru
galerie

Ana Mocanu şi-a mărit din nou buzele © Instagram

Ana Mocanu a decis să facă o nouă intervenţie la nivelul buzelor! Şi-a pus acid, l-a scos, a stat o vreme fără, apoi şi-a pus din nou, iar marţi seară vedeta a mers la estetician pentru a le mai retuşa puţin. 

Ana Mocanu a publicat imagini cu ea în cabinetul medicului estetician, mândră fiind de noile ei buze. Recent, vedeta a făcut o intervenţie şi pentru ridurile din zona ochilor, din dorinţa de a avea un chip perfect.

Ana Mocanu, o femeie singură

Cea mai mare problemă în relaţia Anei Mocanu cu iubitul a fost gelozia lui. Fosta asistentă TV recunoaşte că a făcut şi ea greşeli, însă nu a mai putut suporta faptul că ea nu avea voie să fac absolut nimic. "Pleca mai mereu, eram la distanţă. Nu îi plăcea. Eu nu aveam voie să merg la nicio petrecere, nu aveam voie să mă machiez, să fac nimic. Am încercat, dar n-a fost să fie. Este important să faci ce simţi în momentul respectiv, nu există reguli în iubire. Iubirea noastră nu a mai fost. Stăteam împreună pentru că trebuia să stăm şi eram obişnuiţi, aveam un business împreună. La un moment dat, acum două săptămâni, ne-am certat extraordinar de tare şi a doua zi am vorbit prieteneşte. Noi aveam nevoie. Era o relaţie care ne încurca pe amândoi. El era extrem de gelos. Aveam un grup de prieteni şi nu puteam să merg la o zi de naştere. La orice bărbat m-aş fi uitat... vrei să ai ceva cu el! Apropiaţii ştiu", a spus Ana Mocanu la Star Matinal.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest