Aşa da, fă! Cum s-a schimbat Ana Morodan, după participarea la "Asia Express". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Aşa da, fă! Cum s-a schimbat Ana Morodan, după participarea la "Asia Express". VIDEO © Instagram

Ana Morodan nu este un personaj de uitat! Cu toții ne aducem aminte de momentele amuzante care au consacrat-o, la „Asia Express". Cum s-a schimbat Contesa Digitală, după participarea în cel mai dur reality show românesc?

Ana Morodan, o adevărată apariţie pe oriunde îşi face simţită prezenţa a uimit telespectatorii cu stilul ei excentric, dar și cu sinceritatea de care a dat dovadă la "Asia Express", așa că nu este de mirare că a câștigat imediat simpatia tuturor.

Considerată a fi una dintre cele mai transparente personaje din showbizul românesc, Ana Morodan a făcut deliciul tuturor în cadrul celui mai dur reality show din România, căci replicile ei amuzante nu pot fi uitate prea ușor. Crize de nervi, urlete și isterii, doar vorbim despre Ana Morodan, „Contesa Digitală"! Ei, dar nu vă alarmați, căci nu este nimic de rău! Nu degeaba a rămas Ana Morodan un personaj cheie, chiar și după terminarea filmărilor de la "Asia Express". 

Exact cum vă spuneam! Cu toate acestea, lunile au trecut și Ana Morodan a făcut schimbări importante în viața ei. Și-a păstrat atitudinea pozitivă și sinceră, dar la nivel fizic, totul a luat o altă formă. Ana Morodan și-a deschis culoarea părului și a topit câteva kilograme bune, potrivit Antena Stars.

Încă de la participarea la "Asia Express", Ana Morodan a rămas o prezență extrem de plăcută în showbiz și nu este de mirare că numărul urmăritorilor de pe Instagram au crescut considerabil, căci blondina a avut grijă să-i țină mereu la curent cu activitățile din viața ei, dar și să le ofere tot timpul sinceritate, transparență și o altă atitudine față de divele închipuite din crema mondenă! Ei, așa da! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro