Ana Morodan, cu ochii în lacrimi, în direct! "M-am mutat cu 200 de lei în buzunar". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ana Morodan, cu ochii în lacrimi, în direct! "M-am mutat cu 200 de lei în buzunar". VIDEO © captură video

Ana Morodan ştie şi ce înseamnă să nu ai bani, ştie şi ce înseamnă să ai succes! În lacrimi, în platoul emisiunii "Xtra Night Show", fosta concurentă de la "Asia Express" a ţinut să le transmită un mesaj important tinerilor.

Ana Morodan a mărturisit că, atunci când s-a mutat în Capitală, avea în buzunar doar 200 de lei. În primul an a trecut prin greutăţi de care unii nici n-ar crede. Plata chiriei era un coşmar! Însă, a învăţat să fie o femeie puternică şi acum îi poate sfătui pe cei care se află la început de drum în viaţă.

"M-am mutat în Bucureşti cu 200 de lei în buzunar şi m-am mutat în primul an de şapte ori, îmi era foarte greu. Nu puteam să plătească chiria. Era o dramă pentru mine şi o angoasă. Am început să-mi spun atât de tare că nu contează dacă porneşti dintr-o garsonieră, nu contează că nu porneşti dintr-o vilă. Vreau să zic asta la o cameră la care mă vede toată lumea şi vreau să vorbesc asta pentru orice tânăr şi pentru orice antreprenor la început, pentru orice copil care porneşte în viaţă. Nu ai nevoie de un iubit bogat, de părinţi bogaţi. Singurul lucru pe care mi l-am spus a fost că trebuie să mă simt bine într-o rochie şi pot să cuceresc lumea. (...) Să fii antreprenor, să fie femeie... e greu! Poţi să reuşeşti dacă nu uiţi de câte ori cazi şi că de multe ori, o rochie care poate să coste 30 de lei, să fie de la second hand... îţi ţine loc de casă. Viaţa înseamnă să te adaptezi", a spus Ana Morodan, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro