Ana Morodan, dezvăluiri sincere la „Asia Express”: „Eu sunt cea mai mare isterică”

+3 click pentru
galerie

Ana Morodan, dezvăluiri sincere la „Asia Express”: „Eu sunt cea mai mare isterică” © captură video

Competiția „Asia Express” le pune mereu răbdarea la încercare tuturor concurenților! Și, pentru că în această seară Ana Morodan a trebuit să facă echipă cu Cocuța, unele momente au fost cu adevărat dificile pentru blondină. 

După ce a făcut autostopul alături de Cocuța, Ana Morodan și-a ieșit din minți în momentul în care a văzut că foarte multe persoane se strâng în jurul lor și a avut un moment de maximă seriozitate, după care a răbufnit.

„Sunt convinsă că după această emisiune, întreaga Românie nu va avea niciun dubiu că eu sunt cea mai mare isterică. Eu mă duc la concerte la care stau pe scaune...să înceapă toți să se isterizeze în jurul meu, păi îmi pușcă inima! Eu sunt agorafobică. Nu pot, Coca...uite-i pe ăștia în spate. Eu trebuie să fac misiunea de două ori! Pentru mine, Teleșpan este genial indiferent dacă eșuează la o probă la „Asia Express”. Dumnezeu cu mila! Cocuța se aseamănă foarte mult cu Teleșpan! Coca începe să spună că suntem staruri în România” a spus Ana Morodan, la „Asia Express”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro