De ce nu are nevoie sora Elenei Gheorghe de bonă! Dezvăluiri uimitoare, în direct

+3 click pentru
galerie

De ce nu are nevoie sora Elenei Gheorghe de bonă! Dezvăluiri uimitoare, în direct © captură video

Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, a fost invitată astăzi la Star Matinal. Printre altele,  frumoasa mămică a mărturisit şi de ce nu are nevoie de bonă! Se pare că Elena Gheorghe are un rol extrem de important!

Ana Pîrvulescu şi Elena Gheorghe au o relaţie de-a dreptul uimitoare. Stau foarte aproape una de cealaltă şi astfel, se pot ajuta la orice oră, indiferent de problema întâmpinată. De multe ori, Elena Gheorghe a stat cu fetiţa şi băieţelul Anei Pîrvulescu, fiindu-i ca o bonă! Însă, deseori artista dă de înţeles că nepoţeii săi sunt ca şi copiii săi. 

"Am avut-o ca bonă şi pe Elena. Noi cum avem apartamentele una lângă cealaltă, s-a întâmplat de foarte multe ori ca în prima parte a zilei să nu aibă treabă şi i-am dat un telefon să o întreb dacă poate să stea ea cu micuţa. A rămas Elena şi cu cea micuţă, şi cu Lucas şi cu cei doi ai ei. E greu, nu e uşor. Mă înţelege şi mă ajută foarte tare. Acum, de când e Paul acasă, rămâne şi el şi se descurcă extraordinar de bine. Mai vine şi mama din când în când. O să am nevoie la un moment dat, dar Ania este atât de cuminte... doarme de la 10 seara până la 10 dimineaţa", a dezvăluit Ana Pîrvulescu, la Antena Stars. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro