Ana Pîrvulescu şi-a botezat fetiţa în mare secret. O cunoscută vedetă este naşa micuţei Ania

+3 click pentru
galerie

Ana Pîrvulescu şi-a botezat fetiţa în mare secret, dar abia acum s-a aflat. O cunoscută vedetă este naşa micuţei Ania © Foto: Instagram

Ana Pîrvulescu, frumoasa soră a cântăreţei Elena Gheorghe, şi-a botezat fetiţa în mare secret. Ana Pîrvulescu şi soţul său, Paul Pîrvulescu, au organizat botezul celei mici în urmă cu o lună, chiar în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, de Sfântul Ştefan.

Chiar dacă a trecut o lună de la botez, Ana Pîrvulescu a ales să facă abia acum cunoscut acest lucru. Probabil, prins prisma emoţiilor oferite de acest eveniment, sora Elenei Gheorghe a ales ca botezul să fie un eveniment intim, în familie, de care să nu vorbească până când nu simte că este momentul potrivit.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Ana Pîrvulescu şi-a schimbat look-ul: "Nu am avut niciodată breton"

Ana Pîrvulescu a dat frumoasa veste pe reţelele sociale, acolo unde a postat o fotografie din ziua botezului. Naşa micuţei Ania-Maria este nimeni alta decât buna prietenă a mamei sale, designerul Ana Radu. "Când vă alegeți nașii, să o faceți cu sufletul....🙏 27 dec 2018 - Ania- Maria", este mesajul transmis de Ana Pîrvulescu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro