Ana și Tudor Ionescu, interviu în premieră despre casa visurilor! "În copilărie mi-am dorit foarte multe lucruri". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ana și Tudor Ionescu, interviu în premieră despre casa visurilor! "În copilărie mi-am dorit foarte multe lucruri". VIDEO © captura video

Ana şi Tudor Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Au o familie frumoasă și sunt doi părinții cool, ce știu foarte bine ce vor de la viață.

Ana și Tudor Ionescu au oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care și-au prezentat casa de vis, decorată chiar de fosta jurnalistă. Solistul de la Fly Project povestește că de când în viața lor a apărut micuțul Ilinca lucrurile s-au schimbat foarte mult și abia acum, la doi ani de la nașterea fetiței, lucrurile au început să se mai linișească.

"Ai să râzi, dar îmi place este cozy aşa. Aş dormi în patul acesta, am reuşit o singură dată să adorm chiar şi pe acest covor, vreo patru ore. După care m-a trezit Ana şi mi-a zis: "sforăi şi trezeşti fata!".  În primii doi ani ne-a fost foarte greu, acum viața este din ce în ce mai frumoasă, suntem mult mai liniștiți. Până la Ilinca seara la ora şase abia ajungeam la studio. Şi-ţi dai seama că de la şase seara până la... se termina la 9-10 dimineaţa. De când cu fata începem la 10-11 dimineaţa. Seara sunt acasă, ca omul la 8 jumătate 9", a povestit Tudor de la Fly Project.

Ana Ionescu: "Mă gândeam că o să fiu o mamă mai dură"

Totodată, Ana Ionescu spune că a înainte să fie mămică a crezut că va fi mai dură și nu îi va face chiar toate poftele fetiței sale. Vedeta a mai povestit că în copilărie și-a dorit multe lucruri pe care nu a putut să și le cumpere, astfel că a vrut ca fiica ei să aibă de toate. 

"Bine, patul ăsta are şi o mică istorioară. Cât m-am rugat de tine să accepţi să-l comandăm, să-i schimbăm camera Ilincăi. Îmi zicea: Cum să-i iei pat căsuţă? Avea impresia că o să fie una adevărată. Ceea ce mi se părea absolut greşit. Dar ăsta arată foarte frumos. Îţi spun sincer, în copilărie mi-am dorit foarte multe lucruri. Îmi făceam cazemată din cearceafuri prin casă, îmi făceam tot felul de lucruri prin casă. În momentul în care o să mai crească şi o să înceapă să-şi exprime dorinţele, ce-i prea mult strică pentru un copil. Cu cât îi cumperi mai multe lucruri, nu are de ce să se bucure.  Recunosc că înainte de a o avea pe Ilinca mă gândeam că o să fiu o mamă mai dură, dar nu pot să fiu cum mi-am propus. Doar când ai un copil înțelegi exact despre ce este vorba.", a spus și Ana Ionescu.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro