Anamaria Ferentz, la un pas de moarte în America! "Sunt în stare de șoc"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Ferentz, la un pas de moarte în America! "Sunt în stare de șoc" © Instagram

Anamaria Ferentz a trecut prin clipe de groază! Blondina a fost implicată într-un accident grav în America și chiar s-a temut pentru viața ei.

Încă în starte de șoc, Anamaria Ferentz și-a găsit puterea de a scrie câteva cuvinte despre experiența traumatizantă prin care a trecut. Vedeta este recunoscătoare că este în viață și a transmis mulțumiri pentru faptul că a scăpat teafără, crezând cu tărie că cineva acolo Sus o iubește, mai ales că totul s-a întâmplat în Ajun de Moș Nicolae. 

"O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. 

Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri... Nu știu... Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!", a scris Anamaria Ferentz, pe Instagram. 

Anamaria Ferentz, singurică în America

Anamaria Ferentz s-a despărțit de iubitul tinerel în această vară, atunci când a dezvăluit și care a fost motivul pentru care a luat această decizie importantă. Frumoasa vedetă a vorbit într-un interviu pentru Ok Magazine despre motivul despărţirii. Anamaria Ferentz a precizat că programul de lucru pe care iubitul ei îl avea şi faptul că job-ul îl obligă să-şi schimbe foarte des domiciliul au făcut-o să nu-şi mai dorească să continue și nici nu mai aveau nici un plan de viitor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro