Anamaria Ferentz luptă singură, în L.A., cu noul coronavirus: ”Când îi vine omului sorocul, se duce, indiferent dacă e cu sau fără COVID-19” / VIDEO

Anamaria Ferentz luptă singură, în L.A., cu noul coronavirus © Arhiva

Anamaria Ferentz trăiește de ani buni peste ocean, acolo unde face multe sacrificii pentru a-și vedea visul împlinit. Însă, chiar și așa, vedeta este optimistă și extrem de veselă, chiar și în plină pandemie de coronavirus.

Anamaria Ferentz a devenit cetățean american cu drepturi depline, fapt ce a bucurat-o extrem de tare, motiv pentru care vedeta mai ajunge în România doar în vacanțe, pentru a-și vizata familia și prietenii. 

Chiar și acum, în plină pandemie de coronavirus, când Statele Unite au fost grav afectate de acest virus, blonda noastră se află peste ocean. 

Ferentz locuiește singură și tot singură și-a petrecut și perioada de izolare la domiciliu, însă a rămas plină de viață și extrem de optimistă în ceea ce privește viitorul apropiat. 

Artista a vorbit în cadrul emisunii Xtra Night Show, în direct, și i-a mărturisit lu Capatos că, deși virusul ucigaș din China a luat multe vieți în această perioadă, ea rămâne la părerea că oamenii se duc doar atunci când decide Dumnezeu. 

”Până în iulie vom sta în casă. Eu când am auzit, am crezut că este o glumă. Eu nu citesc știrile, vreau să rămân normală la cap, și așa sunt singură în casă. Așa că le-am spus prietenilor să mă anunțe când trebuie să afară din casă, restul nu mă interesează. Domane ferește, nu dorești nimănui să fie bolnav, nu dorești nimănui să moară, dar eu am o credință și atunci când îi vine omului sorocul să se ducă, se duce, indiferent că e cu sau fără COVID. Eu știu clar că atunci când vii și când pleci este dat de sus, restul ține de tine. Într-un fel sau altul, tot trebuie să te duci”, a spus Anamaria Ferentz în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro