Anamaria Ferentz, viaţă amoroasă complicată! Toţi o credeau iubita unui american, dar ea iubea un alt bărbat

+3 click pentru
galerie

Anamaria Ferentz, viaţă amoroasă complicată! Toţi o credeau iubita unui american, dar ea iubea un alt bărbat © Instagram

Anamaria Ferentz, viaţă amoroasă complicată! Toţi o credeau iubita unui american, dar ea iubea un alt bărbat! Se afişa cu el, în timp ce inima ei bătea pentru un tinerel român. 

De dragoste are nevoie şi Anamaria Ferentz şi... dragoste primeşte! 

"Iubita mea gingaşă ca un ghiocel! Nu am crezut vreodată că o să te iubesc atât de multicel, inimile noastre s-au deschis la timpul potrivit, aşa cum mărţişorul a vestit venirea primăverii şi a acestor minunate flori. Dar nu este floare în lumea asta întreagă, cât îmi eşti tu de dragă. De aceea vreau să îţi urez şi să îţi spun un 1 Martie fericit şi bun. Te iubesc cum florile iubesc ploaia şi soarele şi vreau să-mi petrec cu tine nopţile şi zilele!", a scris iubitul Anamariei Ferentz. 

De altfel, nici Anamaria Ferentz n-a rămas indiferent la mesajul pe care l-a primit din partea celui care o face atât de fericită. 

"Dragostea este tot ce avem nevoie! Știu că este tot ceea ce am căutat și în sfârșit o am în viaţa mea! Cuvintele nu pot descrie cât de fericită mă faci în fiecare moment, de când mi-am deschis sufletul ca să te văd cu adevărat! O primăvară fericită, dragostea mea! Îţi mulţumesc pentru tot! Te iubesc mereu şi pentru totdeauna!", a scris Anamaria Ferentz. 

Dar, oare, cine este cel căruia îi transmite aceste cuvinte frumoase? Se numeşte Christopher Flores şi se cunosc din anul 2014. Sentimentele n-au fost unele puternice încă de la început, dar asta pentru că românca s-a iubit cu un american cu care a fost la un pas de căsătorie, potrivit Antena Stars.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Ferentz şi americanul cu care toată lumea o vedea căsătorită... s-a dus! Iar acum, cum anturajul româncei era comun cu cel al noului său iubit, uşor, uşor şi-au dat seama de sentimentele puternice pe care le aveau unul faţă de celălalt. Spunem asta pentru că pe contul de Instagram al vedetei apare şi un filmuleţ în care, într-un fel sau altul, spune tot adevărul. De când s-au cunoscut şi până în acest moment. Când, după cum putem observa. este mai fericită decât a fost vreodată. 

Mai mult, pe contul de instagram al Anamariei sunt poze cu ea şi Christofer Flores din diverse locaţii, pe unde cei doi se distrau şi îşi trăiau iubirea departe de ochii curioşilor. Însă, cel mai important, în aceste momente vedeta se gândeşte la o viitoare căsătorie cu Christofer. Iar acest lucru este evident în aproape fiecare postare a vedetei. De ziua gălăţeanului, care a fost în urmă cu câteva zile, Anamaria îi strecoară în mesajul publicat şi dorinţa de a se căsători cu el. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro