Anamaria, mesaj cutremurător pentru Ionela Prodan, la aproape trei luni de la moartea artistei. "Suntem trecători prin viaţă"

+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, relaţie superbă cu mama ei © Facebook

Au trecut aproape trei luni de la trecerea în nefiinţă a Ionelei Prodan. Îndrăgita artistă s-a stins din viaţă în urma unei probleme de sănătate, dar a lăsat în urmă multe lacrimi şi tristeţe. Fiica sa, Anamaria Prodan, este o femeie puternică şi a reuşit să fie mereu cu zâmbetul pe buze, însă puţini ştiu ce este cu adevărat în sufletul ei.

Anamaria Prodan este o persoană pozitivă, căreia nu îi place să-şi arate suferinţa în public. Ca orice om are şi ea momente în care simte că trebuie să împărtăşească sentimentele şi trăirile cu prietenii. Anamaria Prodan este o femeie iubită, are mulţi prieteni, dar şi fani, cu care împărtăşeşte tot ce se întâmplă în viaţa sa. La aproape trei luni de la trecerea în nefiinţă a Ionelei Prodan, Anamaria Prodan a transmis un mesaj cutremurător, care descrie foarte bine viaţa îndrăgitei sale mame, Ionela Prodan.

"Să nu uitaţi: suntem trecători prin suflet, prin timp, prin vise, prin sentimente, prin oameni, prin greutăţi, prin bucurii, prin succes, prin singurătate, prin viaţă", este mesajul
transmis de Anamaria Prodan despre mama ei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro