Artista de muzică populară Anamaria Pop, condusă miercuri pe ultimul drum. Incredibil ce au făcut colegii de scenă la înmormântare

Artista de muzică populară Anamaria Pop, condusă miercuri pe ultimul drum. Incredibil ce au făcut colegii de scenă la înmormântare © Foto: Facebook

Anamaria Pop, îndrăgita artistă de muzică populară care a murit duminică, este astăzi condusă pe ultimul drum. Înmormânatrerea are loc la ora 13.00, în Cetăţele.

Anamaria Pop a încetat din viaţă, duminică, în urma unui accident teribil care a avut loc în judeţul Maramureş. Artista se afla la volanul maşinii sale şi se pare că ar fi adormit, iar autovehiculul a ajuns într-un copac. Aceasta nu a mai putut fi salvată, iar cealaltă persoană care era cu ea în maşină a fost transportată de urgenţă la spital.

Colegii de scenă, înmormântare emoţionantă pentru artistă

Colegii de scenă, familia, prietenii şi tot cei care au iubit-o au mers miercuri, pentru a o conduce pe ultimul drum pe îndrăgita artistă. În plus, artiştii vor să să cânte la înmormântare, în memoria Anamariei Pop. Anunţul a fost făcut de frataele ei pe Facebook, acolo unde îşi roagă şi restul colegilor să-şi ia instrumentele pentru a cânta în amintirea artistei.

"Vă rog pe voi, colegii noștri de cântec, să vă aduceți cu voi instrumentele, să o petrecem pe sora mea cum se cuvine pe ultimul ei drum", a scris Flaviu Costin pe Facebook.

Anamaria Pop, mamă şi tată pentru băieţii ei

Anamaria Pop a rămas văduvă, după ce soțul ei a murit. A rămas, astfel, singură cu cei doi copii ai cuplului, devenind și mamă și tată pentru amândoi. De ieri, copiii au rămas orfani de ambii părinți.

O familie excelentă

Pe lângă faptul că încânta oameni cu vocea ei, Anamaria Pop era și un suflet mereu implicat în ajutorarea altora. Artista lucra, în timpul liber, ca voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță din Baia Mare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro