Anamaria Prodan, despre fostul soţ: "Este pâinea lui Dumnezeu pe pământ". În ce relaţii au rămas cei doi

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, despre fostul soţ: "Este pâinea lui Dumnezeu pe pământ" În ce relaţii au rămas cei doi © Sursă Facebook

Anamaria Prodan trăieşte o viaţă de vis. Impresarei pare să-i meargă bine pe toate planurile. În ceea ce priveşte familia, aceasta se poate lăuda cu nişte copii minunaţi şi un soţ care o iubeşte şi o respectă. Deşi în prezent este căsătorită cu celebrul antrenor Laurențiu Reghecampf, vedeta păstrează legătura şi cu fostul soţ. Iată care este părerea ei despre acesta!

Anamaria Prodan a divorţat de primul ei soţ, Tibi Dumitrescu, cu multă diplomaţie. Astfel, cei doi rămân un exemplu pentru toate cuplurile care au luat în viaţa lor această decizie. 

Atât impresara, cât şi fostul ei soţ au acum alte familii. Cu toate acestea, relaţia dintre cei doi a rămas una extrem de bună, Anamaria având doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului. După spusele sale, cei doi au luat hotărârea de a se despărţi din cauza firilor sale diferite. 

"Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri. Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia", a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, unul dintre cele mai bogate cupluri din ţară

Anamaria Prodan poate fi desemnată cu siguranţă regina aroganţelor. Vedeta este o apariţie la fiecare eveniment, purtând ţinute şi accesorii superbe, de la cele mai celebre şi scumpe brand-uri din lume. Nici nu este de mirare, deoarece, alături de soţul său, se numără printre cele mai bogate cupluri din România. Prin munca lor, cei doi au obţinut o avere uriaşă. Aceasta include 11 imobile în străinătate şi maşini de lux. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro