Anamaria Prodan a încins internetul! Impresara și-a etalat trupul suplu, în cea mai sexy ipostază. "Toate ca toate, ca mine absolut niciuna". FOTO

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a încins internetul! Impresara și-a etalat trupul suplu, în cea mai sexy ipostază. "Toate ca toate, ca mine absolut niciuna". FOTO © Instagram

Anamaria Prodan ocupă un loc fruntaș în topul celor mai sexy vedete de la noi, iar impresara este posesoarea unui trup de felină, ce le-ar face invidioase pe multe domnișoare cu ani mai puțini în buletin.

Anamaria Prodan arată demențial și reușește să surprindă mereu, orinde își face apariția. Vedeta are mulți fani pe rețelele sociale, pe care îi ține la curent cu tot ce este nou și interesant în viața ei. Recent, impresara a făcut publică o fotografie într-o ipostază extrem de sexy, în timp ce purta un costum sport din două piese, ce îi punea în evidență formele apetisante. Anamaria Prodan a avut și un mesaj pentru internauți: "😂🎈Aproape perfec️t️❤️🎊🎉🍀🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Asta sunt eu? Mai ții minte? Toate... ca toate, ca mine absolut niciuna🤷‍♀️crede-️mă!"

Anamaria Prodan a explicat și ce înseamnă viața în lumina reflectoarelor pentru ea. "Este o viaţă palpitantă...pe care mi-am planificat-o de când am înţeles că sunt fata Ionelei Prodan... să trăiesc aceeaşi viaţă pe care a trăit-o mama, una glamuroasă, în lumina refletoarelor", a specificat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a declarat de curând, într-un interviu acordat Antena Stars că lunar, copiii săi primesc o sumă de bani pentru performanțele pe care le au la școală sau în sport și astfel reușesște să îi responsabilizeze.

"Eu fac bani ca fetele şi băieţii să nu ducă lipsă de nimic... fiecare dintre ei are o sumă lunară, cu care trebuie să se descurce şi dacă una are performanţe extraordinare, primeşte bonus", a mai spus impresara.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro