Anamaria Prodan a mai adăugat un obiect în colecţia sa de milioane de euro. Ce a achiziţionat acum impresara

+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a mai adăugat un obiect în colecţia sa de milioane de euro. Ce a achiziţionat acum impresara

Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz. Impresara nu se uită la bani când vine vorba de imaginea, dorinţele şi plăcerile sale. Aşa se face că, soţia lui Reghe se laudă cu o colecţie impresionantă de bijuterii şi accesorii de lux pe care a cheltuit o bună parte din avere.

Vedeta se declară o împătimită a modei, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Doar când iese la o plimbare în oraş, impresara etaleză ţinute d sute de mii de euro.

Recent, în cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a recunoscut că are o întreagă garderobă, la care mai apelează şi fiicele sale, însă o singură parte din ceea ce deţine, nu împarte cu absolut nimeni.

Aşadar, vă spunem încă o data că Prodanca are o mare pasiune pentru genţi. Acesta nu mai este un secret, de când, chiar ea a mărturisit că se gândeşte să îşi facă un dressing doar pentru aceste accesori.

Doar o geantă din garderoba Prodancăi valorează nu mai puţin de 300 de mii de euro.

Recent, Anamaria Prodan a postat pe contul său de Instagram un video în care, extrem de fericită, împarte cu cei care o urmăresc în mediul online, bucuria primirii a încă unei genţi, de la brandul ei favorit.

Noua geanta care a intrat în posesia impresareai nu este deloc una ieftină, iar Prodanca se pare că este atât de îndrăgostită de acest model că şi+a achiziţionat mai multe obiecte, dar de culori diferite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prea frumoasa ❤️#hermesbag #hermesbirkincrocodile

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, şi fata lui Reghe are aceeaşi pasiune ca şi mama ei. Aşa se face că, atât Prodanca, cât şi fiica ei cea mare poartă genţi de la acelaşi brand celebru.

Am foarte multe de crocodil, mici. Astea îmi place de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genți, să pot să le văd așa. Oricum, de luna viitoare intru în renovări. Nu știu dacă am 100, dar vreo 70 am. M-a ajutat prietena mea să o iau (n.r. geanta foarte scumpă), pentru că era foarte greu de obținut”, a spus în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan, în emisiunea lui Capatos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro