Anamaria Prodan a petrecut Anul Nou departe de România. Alături de cine a intrat vedeta în 2020

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a petrecut Anul Nou departe de România. Alături de cine a intrat vedeta în 2020 © instagram

Trecerea dintre ani este un eveniment important pentru întreaga populație, iar vedetele de la noi știu să se bucure de acest lucru în stilul propriu. Anamaria Prodan a petrecut noaptea dintre ani într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din lume.

Anamaria Prodan a petrecut o noapte de neuitat departe de România. Impresa s-a bucurat de trecerea într-un nou an alături de soțul său, dar și de copiii lor. Pentru că are parte de o averă uriașă, vedeta a ales să întâmpine 2020 în Dubai, într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din lume. 

Anamaria Prodan a captat imediat atenția celor din jur, făcăndu-și prezența în localul de lux într-un costum elegent, negru, masculin, în stilul caracteristic al vedetei. Nici Reghe nu s-a lăsat mai jos. Soțul acesteia s-a asortat cu frumoasa lui soție, iar Sarah, fiica impresarei a ales o rochie neagră lungă. 

Frumoasa familie a petrecut clipe de vis în tărâmul milionarilor, iar pentru o singură noapte la restaurantul de lux aceștia au scos din buzunar nu mai mult sau mai puțin decât 3000 de euro pentru trecerea dintre ani. Vedeta a petrecut Crăciunul tot în Dubai, locul unde se simte ca acasă.

Anamaria Prodan are o relație specială cu copii ei și tot timpul are grijă ca acestora să nu le lipsească nimic. Aceata le oferă tot ce e mai bun pentru viitorul lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro