Anamaria Prodan, mesaj acid după ce a fost acuzată că s-a culcat cu diverși fotbaliști: „Nu rezistam dacă eram prostituată”

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, mesaj acid după ce a fost acuzată că s-a culcat cu diverși fotbaliști © Instagram

Este greu să scapi de prejudecăți, mai ales atunci când ești o femeie într-o lume a bărbaților. Acesta este cazul Anamariei Prodan, care a fost, de-a lungul timpului, ținta mai multor răutăți, critici sau chiar calomnii.

Despre Anamaria Prodan s-a tot scris că s-ar fi culcat cu diverși „grei” din fotbal pentru a ajunge unde este acum. Curajoasă cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan nu s-a ferit să adreseze acest sensibil subiect.

Nu doar că a infirmat zvonurile, dar a oferit și o explicație rațională care arată de ce, în realitate, nu ar fi reușit niciodată cu o astfel de „strategie”.

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva.

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”, a explicat Anamaria Prodan, conform GSP.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro