Anamaria Prodan, terorizată şi urmărită noaptea de mai multe maşini. "Mi-am luat permis de armă"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, terorizată şi urmărită noaptea de mai multe maşini. "Mi-am luat permis de armă" © Foto: Instagram

Anamaria Prodan este o femeie puternică, care a dovedit mereu că se poate descurca într-o lume a bărbaţilor. Numele ei a fost mereu în prim plan şi a ştiut de fiecare dată cum să gestioneze situaţiile în care este implicată.

Dar succesul nu aduce mereu doar lucruri bune, pentru că, în urmă cu mai mult timp, Anamaria Prodan a povestit că a trecut prin momente dificile, după ce a fost terorizată şi urmăriă noaptea de diferite maşini. Ba chiar fiica sa, Rebecca, era foarte speriată la acea vreme, iar Anamaria Prodan a ajuns chiar să-şi ia permis de port armă pentru că se temea pentru viaţa ei.

"Eu am avut nişte momente în carieră când am simţit că într-adevăr războiul ăsta a depăşit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita în spate să vadă dacă venea cineva după noi, dacă ne urmăreşte vreo maşină, daca ne poate face cineva rău. M-au urmărit anumite persoane nopţile cu maşina şi-am avut nişte episoade... Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasă şi-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau şi când ieşea la balcon o injurau! Eu nu l-am văzut niciodată pe omul despre care vorbesc să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană şi am spus că vreau protecţie! Am avut bodyguard la vremea respectivă, pe bodyguardul lui Ion Iliescu, preşedintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăieşte ce-am trăit eu! Şi pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbalişti ai României? Eu cred că un barbat adevărat luptă de la egal la egal. Un bărbat care vine şi mă face **** proastă şi urâtă are minte de copil de 13 ani", a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu mai mult timp, pentru GSP.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro