Anamaria Prodan, amintiri emoţionante despre Cristina Ţopescu. "Am crescut oarecum împreună"

Anamaria Prodan, amintiri emoţionante despre Cristina Ţopescu. "Am crescut oarecum împreună" © Instagram

Moartea Cristinei Ţopescu a şocat întreaga ţară. Vestea tristă a lăsat regrete adânci atât în sufletele apropiaţilor, cât şi ale admiratorilor care au urmărit-o mulţi ani cu admiraţie la televizor. Printre persoanele afectate de pierderea sa se numără celebra impresară Anamaria Prodan. 

Invitată la GSP, Anamaria Prodan a povestit cu durere în suflet despre moartea Cristinei Ţopescu. Între cele două vedete a existat o relaţie de prietenie, mai ales că mama faimoasei impresare a avut o relaţie specială cu regretata prezentatoare. Ba mai mult, au copilărit împreună.

Anamaria Prodan a descris-o pe Cristina Ţopescu drept o persoană minunată, însă foarte sensibilă. Potrivit spuselor sale, tatăl prezentatoarei le compara mereu pe cele două în copilărie, Anamaria Prodan fiind o fire mult mai puternică.

"Noi oarecum am fost aceeasi anturaj. Mama mea a fost foarte bună prietena cu Cristina. Am crescut oarecum împreună. O fata minunantă, însă îngrozitor de sensibilă. Îmi aduc aduc aminte multe momente din copilăria noastră când tatăl ei spunea "Of, Cristinica mea nu este cum e Ana ta", a povestit Anamaria Prodan despre perioada copilăriei.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în pat

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seară, în propria casă. În momentul în care a fost descoperită, regretata prezentatoare se afla în pat, îmbrăcată în hainele ei de noapte. 

Cristina Ţopescu nu a mai fost activă pe reţelele de socializare de câteva săptămâni. Astfel că, ultima postare a acesteia a fost făcută de Crăciun.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro