Anamaria Prodan, apariție surprinzătoare la TV! Cine sunt bărbații care au însoțit-o în platou

+6 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, apariție surprinzătoare la TV! Cine este bărbatul care a însoțit-o în platou © Xtra Night Show

După ani de zile, în care a preferat să se concentreze pe afacerile ei din fotbal, Anamaria Prodan revine pe micile ecrane, într-un reality show de senzație. Filmați 24 de ore din 24, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar și familia lor, vor fi urmăriți la fiecare pas de camerele de filmat, iar primele detalii despre emisiune, care va fi difuzată în februarie pe Antena Stars, au și apărut!

Anamaria Prodan revine în televiziune, pe Antena Stars, foarte curând! Impresara este extrem de entuziasmată, așa cum a declarat chiar ea, la TV.

În prima ediție de „Xtra Night Show” din acest an, Anamaria Prodan a intrat în platou însoțită de doi bărbați – nu, niciunul nu e Reghe! Dar cine sunt, atunci? Chiar cameramanii care se țin de vedetă la fiecare pas, pentru filmările pentru noul reality show!

„Sunt foarte fericită! O să ne distrăm foarte tare. (...) De unde s-a terminat ultimul sezon, cu America, acum am... „Prodanca și Rerghe: Prețul Succesului”. Este un remember al acestor ani, ce-am făcut și ce-am ajuns. Filmăm în fiecare zi, am camerele după mine la orice emisiune unde merg”, a spus Anamaria Prodan, la XNS.

Anamaria Prodan va fi "urmărită" de camere non-stop, atât în România, cât şi în Dubai, America şi pe oriunde va mai ajunge. În cadrul acestui reality-show, telespectatorii Antena Stars vor putea vedea cum arată viaţa de vedetă în adevăratul sens al cuvântului şi vor face turul caselor familiei Prodan-Reghecampf, din faţa televizoarelor.

Un reality show de asemenea talie merită şi un nume pe măsură. Emisiunea se va intitula "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului" şi va fi difuzată, în curând, pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro