Anamaria Prodan, aproape goală la un eveniment monden! Sexy-impresara i-a lăsat pe toți fără cuvinte: „Nu am venit dezbrăcată”

+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, aproape goală la un eveniment monden! Sexy-impresara i-a lăsat pe toți fără cuvinte © Instagram

Aseară, Capitala a găzduit un mare eveniment cu ștaif, la care toate numele importante din showbiz și-au făcut apariția. Dintre toate prezențele feminine, Anamaria Prodan a fost cea care i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

Când spunem că Anamaria Prodan este cea mai sexy femeie din showbizul românesc, acest lucru nu mai are nevoie de dubii! La un eveniment cu ștaif din Capitală, Anamaria Prodan a eclipsat toate divele care au participat și a întors toate privirile, căci a știut cum să se îmbrace, cum să se coafeze și ce atitudine trebuie să sibă, pentru ca toată lumea să o admire. 

Focoasa impresară a ales să poarte o rochie transparentă, care îi lăsa sânii fără sutien la vedere, dar și perechea minusculă de bikini, care s-a văzut și ea în toată splendoarea!

Anamaria Prodan și-a aplicat un set de extensii lungi și foarte bogate, și-a prins părul într-o coadă, s-a machiat extrem de elegant și a întors privirile tuturor bărbaților, dar și pe cele ale femeilor, căci o astfel de apariție nu poate fi trecută cu vederea. Anamaria Prodan a intrat chiar în rândul vedetelor de la Hollywood, căci „prin afară” se practică abordarea acestor ținute sumare, extrem de sexy, care lasă la vedere formele apetisante. 

Ce spune Anamaia Prodan despre ținuta ei sexy

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a explicat că a avut curajul să se afișeze așa la cei 46 de ani pe care îi are și se simte extrem de bine în pielea ei. 

„Trebuie să respectăm tema, nu? Glamour, precious. Voi mă ştiţi, eu sunt o persoană care se îndrăgosteşte la prima vedere de orice i se potriveşte. Am zis că rochia asta e pentru mine. Dar sunt îmbrăcată, nu am venit dezbrăcată. E chestie de ambiţie şi de voinţă, iar eu am o ambiţie respectivă. Mă apropii de 50 de ani, atunci trebuie să arătăm cumva. Am fete tinere, care se mândresc cu mine. Am băiat de 10 şi 16 ani. Şi genă foarte bună, şi regim alimentar, şi sport, şi tratamente corporale. 56 de kilograme am” a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro