Anamaria Prodan, surprinsă cu lacrimi în ochi! Imagini emoționante cu celebra impresară

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, surprinsă cu lacrimi în ochi! Imagini emoționante cu cunoscuta impresară © Instagram

Anamaria Prodan a avut parte de clipe emoționante în urmă cu câteva ore atunci când a trebuit să se despartă de una dintre cele mai importante ființe din viața ei. Aflată în vacanță în America, sexy-impresara a petrecut câteva zile cu fiica ei Sarah, însă trebuie să se întoarcă la munca sa, motiv pentru care a avut ochii în lacrimi atunci când s-a despărțit de fiica mijlocie. 

Anamaria Prodan a publicat mai multe imagini cu ea, sora ei, dar si Sarah, fiica mijlocie. După câteva zile de bucurie, vedeta a trebuit să plece, iar fiica ei a postat imagini emoționante cu momentul în care s-au despărțit. 

Sarah o ține de mână pe Anamaria Prodan, care zâmbește, însă în același timp are și lacrimi în ochi. "Pa, mama",  a scris Sarah în dreptul filmulețului. Pe cât este de mândră de copiii ei, pe atât de rău îi pare atunci când nu poate fi alături de aceștia în fiecare zi. Atât Sarah, cât și Rebecca și-au făcut propriul drum în viață și se descurcă fiecare în țări diferite. 

"Suntem o familie norocoasă. Sunt atât de mândră de ele şi de tot ce au realizat singure. O dată pe an suntem în formulă completă, de Crăciun, ele sunt americance. Ele sunt mici, nu mă vor înţelege decât când vor avea copii. Mai discutăm cu privire la maşini. Ele au voie acolo să iasă numai cu aprobarea mea", povestea Anamaria Prodan în urmă cu aproape un an.

Iată că în continuare Sarah și Rebecca sunt două fete care muncesc din greu pentru a obține ceea ce își doresc, așa cum le-a învățat mama lor. 

Anamaria Prodan își desfășoară activitatea mai mult în Dubai, dar și în România. Sexy impresara aleargă de colo colo pentru a putea face tot ceea ce își propune și nu se plânge niciodată. A fost dintotdeauna o femeie activă căreia i-a plăcut să muncească pentru a obține ce își dorește. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro