Răutăcioșii spun că nu se mai înțeleg bine, dar ei le dau peste nas! Cum s-au afișat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

+3 click pentru
galerie

Răutăcioșii spun că nu se mai înțeleg bine, dar ei le dau peste nas! Cum s-au afișat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf © Instagram

Gurile rele spuneau că nu se mai înțeleg așa de bine, dar acum, Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf le-au dat tuturor peste nas, cu ultima lor apariție de cuplu!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Cei doi au închis gurile răutăcioșilor care au vorbit prea mult despre ei doi și care au spus că nu se mai înțeleg atât de bine, ca la început, iar totul a pornit de la faptul că frumoasa impresară se afișează singură la toate evenimentele la care participă.

Cu toate acestea, toată lumea trebuie să știe că Laurențiu Reghecampf este un bărbat extrem de ocupat, cu multe afaceri și este normal ca la un moment dat, cei doi soți să se împartă între carieră și viața personală. 

Și, pentru ca toată lumea să știe cât de mult se iubesc, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au pozat împreună și sexy-impresara a postat imaginea la ea pe Instagram, acolo unde au primit numeroase like-uri de la internauți!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro