Anamaria Prodan, lovitură grea pentru fosta nevastă a lui Reghe. Impresara este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, alături de Sarah şi Luca © instagram

Anamaria Prodan este foarte bucuroasă în această perioadă deoarece întreaga sa familie s-a reunit, iar toţii copiii ei sunt aproape de ea. Dar, şi fiul lui Reghe din prima căsătorie, Luca, a venit în România pentru a fi aproape impresară şi de tatăl său.

Anamaria Prodan este foarte fericită deoarece îşi are toţi copiii aproape în aceste momente. În vila soţilor Reghecampf din apropierea Bucureştiului este multă voie bună. Sarah şi Rebecca au revenit din America, iar Laur este şi el alături de mama şi de tatăl lui.

Dar nu doar copiii Anamariei Prodan au venit să petreacă timp împreună, în Bucureşti, şi să se bucure de momente unice împreună cu familia. Şi băiatul lui Laurenţiu Reghecampf a ţinut să fie aproape de tatăl lui, dar şi de impresară, pe care, conform informaţiilor apărute în presă, o îndrăgeşte foarte mult.

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură grea Marianei Reghecampf, fostă nevastă a lui Laurenţiu Reghecampf. Luca, se pare, că are o relaţie extrem de apropiată cu impresară şi, conform informaţiilor din presă, băiatul ar îndrăgi-o chiar mai mult decât pe propria mamă.

Se pare că Luca se urcă în avion ori de câte ori are ocazia şi vine în România pentru a fi aproape de Anamaria Prodan şi de tatăl lui, iar relaţia dintre el şi impresară este una extrem de bună.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro