Anamaria Prodan, regina aroganțelor supreme. Cum arată noua bijuterie a vedetei

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, regina aroganțelor supreme. Cum arată noua bijuterie a vedetei © Instagram

Când vine vorba despre aroganţe, Anamaria Prodan este regina lor! Noua bijuterie a furat privirile tuturor. Vedeta a publicat şi câteva fotografii cu ea, în timp ce o poartă. 

Celebra impresară poartă pe braţul stâng brăţări în valoare de sute de mii de euro, iar cea mai nouă dintre ele a atras atenţia tuturor. Vedeta şi-a îmbunătăţit colecţia cu o brăţară de la unul dintre cele mai exclusiviste branduri, formată din aur masiv şi care cântăreşte câteva sute de grame, conform Antena Stars.

Nu e prima dată când se afişează cu bijuterii extrem de scumpe. În urmă cu câteva luni Anamaria Prodan și-a cumpărat mai multe brățări extrem de scumpe, masive și bătute în pietre prețioase, care le-au luat ochii fanilor ei. Acestea valorau cât un bolid de lux. 

Anamaria Prodan îşi face toate poftele. Ori de câte ori îşi doreşte ceva, vedeta nu se fereşte să arunce cu banii şi să îşi cumpere tot ce doreşte inima ei.

Anamaria Prodan i-a luat fiicei mașină, cadou de absolvire

Anamaria Prodan a decis să îi răsplătească eforturile și succesele fiicei cu o mașină nou nouță. Potrivit informațiilor de pe site-urile de specialitate, bolidul costă aproape 80.000 de euro!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro