Anamaria Prodan, petrecere fabuloasă la cel mai luxos restaurant din Dubai. Impresara a dansat pe manele fără urmă de inhibiţii

+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, petrecere fabuloasă la cel mai luxos restaurant din Dubai. Impresara a dansat pe manele fără urmă de inhibiţii © Captură Video

Aşa cum deja şi-a obişnuit fanii, Anamaria Prodan a avut parte de o petrecere extravagantă, cu un tort spectaculos, muzică de toate genurile, dansatoare orientale şi bucate alese, astfel că nici un invitat nu a dus lipsă de nimic.

De asemenea, prietenii i-au făcut o surpriză Prodancei şi i-au dedicat o manea de dragoste, pe care impresara nu s-a sfiit să danseze cu patos.

Anamaria Prodan le face listă de cadouri prietenilor

În fiecare an, petrecerile Aneimaria Prodan sunt nelipsite de cadourile scumpe, care mai de care mai interesante.

"Vreau foarte multe cadouri. Şi vreau numai cadourile pe care mi le doresc eu. Deasta eu deja îmi anunţ toţi prietenii: anul ăsta aş vrea...şi am o listă. Şi pe lista aia eu pun genţile, pantofii, telefoane, ce îmi vine mie în cap, şi prietenii, după posibilităţi, bifează ce este pe listă", a declarat Anamaria Prodan în cadrul show-ului Prețul succesului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro