Anamaria Prodan, pregătită de provocarea vieţii ei: “Eu nu alerg după celebritate, o am deja” VIDEO

+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, pregătită de provocarea vieţii ei © Captura video

Anamaria Prodan a fost invitată în această seară în platoul emisiunii "Răi da buni" de la Antena Stars şi a făcut dezvăluiri incendiare despre viaţa ei, dar şi despre noul reality show, în care joacă rolul principal. 

Impresara a avut, ca de fiecare dată, o apariţie de senzaţie, şi-a etalat noul look şi a vorbit despre reality show-ul care va începe în curând la Antena Stars, „Prodanca și Reghe – Prețul succesului”.

"Toate sezoanele au avut un fir. Această perioadă de patru ani a fost exact perioada în care noi am plecat din ţară, am semnat contracte în străinătate, am evoluat în străinătate. A fost exact preţul succesului", a spus sexy impresara despre reality show-ul care stă să înceapă.

Asumată şi sigură pe ea, Prodanca susţine că nu au realizat noul show pentru a se lăuda, ci pentru a arăta cum se menţin acolo sus.

"Acum este mai greu. Este uşor să construieşti, e mai greu să rămâi acolo. Eu duc o luptă cu mine acum. Vreau să-mi bat recordurile pentru că eu le dețin. Eu îmi proiectez viaţa pe ani, nu pe zile. Eu ştiu ce fac până când voi închide ochii. Nu las nimic la voia întâmplării. Succesul nu înseamnă bani. BaniI sunt doar o confirmare. Succes înseamnă seriozitate şi muncă dusă la extrem.", a dezvăluit impresara. 

Cât despre viaţa ei, Anamaria Prodan spune că nu acceptă să facă greşeli în viaţă. Vedeta a mai declarat că iartă greşelile prietenilor, dar nu le uită.

"Sunt vulcanică, dar calculată. Nu accept greşelile prietenilor mei, dar nici pe ale mele. Iert, dar nu uit. Pentru că am dat şanse foarte multe şi am ajuns să cred că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti. Poate greşesc...", a declarat vedeta.

Însă, deşi se declară o femeie foarte dură, Anamaria Prodan spune despre ea că nu este un om răzbunător.

"Nu mă răzbun, dar am vorba grea. Dacă vreau să te doară, te doare", a mai spus Anamaria Prodan.

„Prodanca și Reghe – Prețul succesului” se anunţă a fi una dintre cele mai tari producţii ale tuturor timpurilor şi cu aşa personaje principale, cine s-ar putea îndoi de asta?

Acestea fiind spuse, ne vedem duminică, la 19:45, pe Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro