Homepage » Monden » Showbiz intern » Anamaria Prodan se roagă de Laurențiu Reghecampf să divorțeze urgent. ”Vrem să scăpăm. Să nu ne târască numele în noroi!” Declarații exclusive!

Anamaria Prodan se roagă de Laurențiu Reghecampf să divorțeze urgent. ”Vrem să scăpăm. Să nu ne târască numele în noroi!” Declarații exclusive!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 06.04.2022 la 13:27 Actualizat pe 06.04.2022 la 13:34

După al doilea termen al procesului de divorț, Anamaria Prodan a izbucnit, căci impresara vrea să scape cât mai repede de acest mariaj și să renunțe definitiv la Laurențiu Reghecampf. În mod publicat, vedeta a anunțat că îl roagă cât mai urgent să meargă la notar și să divorțeze! Avem cele mai tari declarații ale momentului

 • Anamaria Prodan, cele mai tari declarații după procesul de divorț
 • Vedeta îl roagă public pe Laurențiu Reghecampf să meargă la notar

Luni a avut loc al doilea termen al procesului de divorț în care e implicată Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a izbucnit acum, la două zile după ce s-a întâlnit cu încă soțul ei, și a mărturisit pentru Antena Stars, într-un interviu exclusiv, că vrea cât mai rapid să divorțeze.

Anamaria Prodan se roagă public de Laurențiu Reghecampf să divorțeze la notar! Cele mai tari declarații pentru Antena Stars

În mod public, Anamaria Prodan îl roagă pe cel care i-a fost partener timp de 15 ani să renunțe definitiv la această căsnicie și să divorțeze la notar pentru a nu le mai fi ”târat numele în noroi”

”Nu vrem să mai auzim de nimic! Mitocănia ia forme uriașe. Am adus copiii, căci și-au dorit să-l vadă după un an. Copiii mei nu mint. Sunt minunați! Le era dor. Altfel nu au cum să-l vadă. Decât la tv sau la procese. Nu are voie Reghe să ia decizii singur. El, v- am spus! Are listă de mulți ani, ați văzut-o pe mail de la amantă: să o facă vedetă , să o pună pe prima pagină a revistelor, să semneze divorțul mai repede (căci “altfel nu-l mai s..e “, să-mi fie iertat limbajul dar îi aparține amantei ) Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii “ vechi “ de care nu îi mai pasă”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf la tribunal

Anamaria Prodan susține că e de-a dreptul siderată de faptul că Laurențiu Reghecampf a avut un comportament dur la tribunal atunci când și-a văzut copii. Vedeta mărturisește că acesta nu a schițat niciun gest, cu toate că nu i-a mai văzut de atâta timp.

”A văzut o țară întreaga gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 min cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților unde, eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo. A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi nici un gest este cumplit. Ceea ce vedeți dvs și noi azi, nu are legătură cu soțul meu și tatăl copiilor mei. Este cea mai urâtă variantă pe care putea Universul să o proiecteze. Există Evoluții pe orizontală și verticală. Ghiciți cum a evoluat Reghecampf! Nu poate mai mult. Azi am primit actele de la Judecătorie unde ordonanța președințială i-a fost respinsă de către Judecătoria Buftea. Cerea să nu mai fac publice problemele din căsnicie, să nu-i mai pronunț numele și nu mai fac dezvăluiri care-i lezează imaginea în fotbal și societate. Dar ce să vezi?! Că tot fotbalul internațional râde de el”, a mai zis ea.

Anamaria Prodan: ”Eu și copiii vom lupta legal, zi și noapte”

”Ce dezvăluiri să mai fac eu!? Eu azi aflu de la toți cunoscuții adevărul deapre amantele lui, despre ce bani căra amantelor în toți acești ani și cum râdeau toate de el. L-am rugat zilnic să vină să divorțeze! Nu vine de frică, pentru că nu are ce să ne mai dea înapoi! Problema e că nici el nu mai are, la rândul lui, nimic. A avut grijă cineva să nu-i mai lase bani decât de țigări! Este împrumutat peste tot! Nu s-a pomenit așa ceva în familia mea în istorie! Să-i fie rușine! Dar de astăzi, dacă nu divorțează la notar ne vedem nevoiți să facem apel altfel, pentru rezolvarea acestui lucru. Totul pe parte legală ca să nu ne mai pomenim cu altă plângere. Căci preocuparea de bază a lui Reghe este să facă plângeri penale subsemnatei! Nu mai vreau să am de a face cu el! Am tăcut și mă uitam cu copiii la podcastul lui. Penibil complet! Cel ce era interlocutor, de dragul raiting-ului îi punea întrebări de clasa 1 și se bucura că la ziua de naștere când Reghe răspundea. “Profi tare!” Deci ca să închidem speculațiile ! EU, ANAMARIA PRODAN, MĂ ROG DE REGHE SĂ DIVORȚĂM LA NOTAR URGENT, CA SĂ POT SĂ IAU ÎNAPOI JUMĂTATE DIN CE A CĂRAT AMANTEI SAU AMANTELOR ! AM MUNCIT 17 ani fără pauză să las copiilor mei cum mi-a lăsat mama mea mie totul! Soțul, fără să visez pe cine am lângă mine, ne-a luat totul! Să fie foarte bine înțeles! Totul este al copiilor mei. Nu vă scăpa niciodată Reghecampf. Și o spun în fața țării! Eu și copiii vom lupta legal, toți, zi și noapte, să ne luăm munca înapoi de pe unde a transferat și cărat-o până la ultimul leu. Încă nu am vorbit noi foarte explicit despre ce e vorba la Reghecampf si ne rugăm de el să nu ne facă să vorbim toți în procesul pe care EU l-am cerut public! EL CERE DIVORT CU USILE ÎNCHISE! OARE DE CE? Păi nu mai iese în lume dacă familia vorbește. Iar la divort, fetele, sau mai bine zis, copiii lui vor povesti totul cu lux de amănunte. Șoc și groază, vorba celebră!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, atac la Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu a trecut cu vederea peste Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf și cea care urmează să-i ofere și un copil. Impresara a precizat amănunte despre trecutul ei și a transmis cuvinte extem de durere la adresa acesteia.

”...Nu cu ușile închise, căci nu avem ce să ascundem noi! Amanta lui nu există în ecuație. Ea s-a anonimizat de când s-a născut. Dacă nu era asta la Reghe era alta, cum au fost multe. Deci cu această femeie chiar nu ne batem capul. Ea este arhicunoscută în oraș, de ne este rușine să intrăm în restaurante. Ne este rușine să ne uităm în ziare la fotografiile cumplite ale ei din cluburi de noapte. Ne este rușine să ascultăm poveștile bărbaților din oraș care ar face pe oricine să fugă învârtindu-se! Ferească Dumenzeu să ai dosare de prostituție, droguri sau ce vedem toți prin ziare. Video-uri de genul Kamara, cu sfaturi la 18 ani să mergi la doctor să te tratezi, la școală, cumplit. Horror ! Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea :).Si îl rugăm, din nou, public, să vină să divorțeze. După, îi e greu să mai stea cu bani de țigări în buzunar dacă amanta vede că nu vrea să divorțeze. V-am spus, el este super supus și când amanta ridică tonul îi stă inima. Vorbeste despre copii? Păi poate îl învață cineva că divorțează de Anamaria nu de copiii lui. Nu ai cum să învrăjbești frații între ei. Nu ai voie ca părinte să faci așa ceva! Dimpotrivă, tu ai datoria să-i aduni pe toți în jurul tău. Reghe a adunat în jurul lui fete de oraș. Le deschidea afaceri pe banii familiei și după, alea îl țineau acasă la nevastă”, a mai zis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a făcut de râs toată familia

Impresara a mai spus că nu vrea să mai audă nimic de Laurențiu Reghecampf, căci i-a făcut de râs toată familia cu acest scandal. Ea mărturisește că de fiecare dată l-a iertat, iar la fel au făcut și copiii, însă acum e mult prea mult ceea ce a făcut.

Anamaria Prodan precizează că l-a ajutat să devină un antrenor de top, un personaj cunoscut, dar cu toate astea Reghe i-a oferit ”rușine”.

”Venea cu coada între picioare și noi, familia, îl iertam și îl ridicam și mai sus! Tot ca să scape de frustrări! Și da, ințelegea că viața este despre altceva! Nu despre prostituție și alte golănii. Dar toate astea l-au adus azi unde îl vede țara … lângă cine. Cu un copil pe drum care, vorba lui Bebeto și a prietenilor, nu știe dacă e al lui … Habar nu are dacă mai trăiesc copiii! Numai datorită mesajelor, mai deochiate câteodată, trimite o dată la foarte, foarte multe luni, 100 euro. Deci, gata cu speculațiile! Cu noi, acest om nu mai are ce să discute, căci în afară că ne-a făcut de râs familia și s-a făcut de râs la nivel internațional nu a reușit nimic notabil. A stat în vârful piramidei cât l-am ajutat noi și cât l-am cărat. Când l-am dus acolo Sus a făcut tot ceea ce știa el mai bine făcea.Să-și distrugă și adoua familie care i-a dat mii de șanse să și-o facă de ras și să se facă de râs cum s-a făcut toată viața în fața fetelor de oraș care-l cunosc toate și râd de el și în fața tuturor bărbaților țării. Și-a pus copiii în situații cumplite. Ultima dată am ieșit din restaurant de rușinea poveștilor despre amanta și despre el. Aflu că o cunosc majoritatea fotbaliștilor, a mai spus ea.

Anamaria Prodan urmează să aibă proces cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan a precizat, în încheiere, că urmează să aibă un proces și cu Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, asta după ce tânăra de 30 de ani o acuză că vorbește despre ea, deși nu are acest drept.

Impresara mărturisește că va veni cu martori și la acest proces și nu va lăsa lucrurile așa nici în cazul partenerei de viață a lui Reghe.

”Văd in presă că și lumea politică o știe bine! Nu există bărbat să nu o cunoască! Să se ducă învârtindu-se, căci repet, este cunoscut căcel ce ajunge ultimul și stinge lumina se împiedică și rămâne în mizerie! Au ajuns copiii să-i recomande test de paternitate! Fără cuvinte! Au ajuns fetele care-s mari să-i dea mesaje să-i spună ce au aflat din oraș și câti din prietenii lor o cunosc pe amanta lui. Este jenant pentru un om părinte și tată. Dacă vreodată vrea să-și vadă băiatul, (căci în sala de judecată țipa că nu are fete ), cum i-am scris în mii de mesaje poate să vină oricând la orice ora acasă. În rest, vrem să terminăm totul și să nu mai apară în fața mea, căci i-am dat mii de șanse și degeaba. Nu a înțeles nimic. A înțeles să fie de râs cum mulți ani a fost și pe la Târgoviște , să se facă de râs cum s-a făcut prin Golf tot din cauza amantelor și mă opresc aici deocamdată și eu și copiii. Săptămâna viitoare am proces cu amanta căci e tare supărată că eu vorbesc despre ea! Vorbesc faptele și ziarele. Eu doar citesc și mă minunez. Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțelegă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi forever. De râsul tuturor bărbaților ! Și de râsul fetelor de oraș!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Mai multe informații și declarații pe acest subiect puteți afla la Antena Stars, începând cu ora 14:00, în emisiunea Star Magazin.

Citește și: ”Uită-te la mine. Mă iubești de leșini!” Anamaria Prodan, replică surprinzătoare în fața lui Laurențiu Reghecampf, în sala de judecată

În articolul
Anamaria Prodan se roagă de Laurențiu Reghecampf să divorțeze urgent. ”Vrem să scăpăm. Să nu ne târască numele în noroi!” Declarații exclusive!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Cine este vedeta găsită moartă pe plajă în Mamaia! Turiștii au găsit-o și au sunat la 112 / FOTO
Showbiz intern • la 16:16
Cine este vedeta găsită moartă pe plajă în Mamaia! Turiștii au găsit-o și au sunat la 112 / FOTO
 • Cine este femeia găsită moartă în Mamaia
 • Turiștii au alertat autoritățile
Star Magazin. Silviu Prigoană, replică pentru Adriana Bahmuțeanu. Ce spune omul de afaceri despre acuzațiile care i se aduc: "Are exces caloric..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:15
Star Magazin. Silviu Prigoană, replică pentru Adriana Bahmuțeanu. Ce spune omul de afaceri despre acuzațiile care i se aduc: "Are exces caloric..." / VIDEO
 • Replica lui Silviu Prigoană
 • Ce spune omul de afaceri despre acuzațiile care i se aduc
Situație neașteptată pe autostrada A1 Deva - Nădlac! Un bărbat a sărit dintr-o maşină după ce s-ar fi certat cu soţia
Stiri interne • la 16:08
Situație neașteptată pe autostrada A1 Deva - Nădlac! Un bărbat a sărit dintr-o maşină după ce s-ar fi certat cu soţia
 • Un bărbat a sărit dintr-o maşină, pe autostrada A1 Deva - Nădlac, după ce s-ar fi certat cu soţia
 • Bărbatul a fost găsit în comă de echipajele de salvare
Călin Donca, mesaj din închisoare! Ce a postat afaceristul pe contul de Instagram / VIDEO
Showbiz intern • la 15:57
Călin Donca, mesaj din închisoare! Ce a postat afaceristul pe contul de Instagram / VIDEO
 • Ce mesaj a transmis Călin Donca din închisoare
 • Ce a postat afaceristul
Star Magazin. Angajata Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf, dezvăluiri în premieră! Cum a fost umilită în clinica vedetei / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:22
Star Magazin. Angajata Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf, dezvăluiri în premieră! Cum a fost umilită în clinica vedetei / VIDEO
 • Angajata Oanei Zăvoranu, dezvăluiri despre cum ar fi fost umilită în clinica vedetei
 • Ce a dezvăluit femeia
Cât de fericită este Oana Monea alături de iubitul ei. Fosta ispită de la Insula Iubirii i-a arătat chipul bărbatului care o face fericită / FOTO
Showbiz intern • la 15:17
Cât de fericită este Oana Monea alături de iubitul ei. Fosta ispită de la Insula Iubirii i-a arătat chipul bărbatului care o face fericită / FOTO
 • Oana Monea, mai fericită ca niciodată în brațele iubitului
 • Cum l-a fotografiat fosta ispită de la Insula Iubirii
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Momentul în care un turc se aruncă dintr-o maşină aflată în mers pe A1 Deva - Nădlac, după o ceartă cu iubita. Se află în comă, la spital
recomandare pe as.ro
Cum au putut reacţiona fetele lui Bănel Nicoliţă când au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor
Romania TV
S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. Cine deține, de fapt, Taverna Racilor
Romania TV
S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. Cine deține, de fapt, Taverna Racilor. Pam-pam!
recomandare pe antena3.ro
Ea este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Laura era cunoscută ca DJ Lalla
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 septembrie 2023. Gemenii îşi pot îndeplini o dorinţă, Scorpionii trec printr-o furtună
recomandare pe antena3.ro
Cine sunt cei aproape două milioane de români care ar primi pensii cu 20% mai mari din 2024
recomandare pe playtech.ro
Zodiile protejate de Divinitate în octombrie. Vine vremea lor, vor avea parte de belşug în toate
recomandare pe playtech.ro
Cum trebuie să fie varza perfectă pentru murat. Detaliul care îţi arată că foile vor fi bune pentru sarmale
recomandare pe redactia.ro
Mare cântăreț român, depistat pozitiv la droguri. Ce substanță consumase? Primele informații
recomandare pe redactia.ro
Două ispite de la Insula Iubirii s-au cuplat! Au fost surprinși sărutându-se la metrou FOTO
recomandare pe Ciao.ro
Mario Fresh și fiica lui Dragoș Bucur, cel mai nou cuplu! Artistul i-a dat inelul în fața tatălui
recomandare pe shtiu.ro
A mai avut frați sau surori Iisus Hristos?
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
recomandare pe bzi.ro
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
recomandare pe bzi.ro
Înmormântarea milionarului de la Loto, la mare secret. Apar noi detalii despre omul de afaceri Mihai Cazacu. „De ce nu ne dau filmările de la hotel?” – FOTO
recomandare pe dailybusiness.ro
Șoferii se lovesc de noi prețuri pentru benzină și motorină!
recomandare pe dailybusiness.ro
Alertă de cutremur în România! Două seisme au avut loc în această dimineață
recomandare pe Jurnalul.ro
Oamenii care muncesc cel mai puțin vor să ne taie „Concediul minim”, de la 10 zile la 3
recomandare pe a1.ro
Andrei Ungureanu, cunoscut ca „Omul cu Tourette”, acuzații grele la adresa fostei soții. Fanii nu se așteptau la o despărțire