Homepage » Monden » Showbiz intern » Anamaria Prodan se roagă de Laurențiu Reghecampf să divorțeze urgent. ”Vrem să scăpăm. Să nu ne târască numele în noroi!” Declarații exclusive!

Anamaria Prodan se roagă de Laurențiu Reghecampf să divorțeze urgent. ”Vrem să scăpăm. Să nu ne târască numele în noroi!” Declarații exclusive!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 06.04.2022 la 13:27 Actualizat pe 06.04.2022 la 13:34

După al doilea termen al procesului de divorț, Anamaria Prodan a izbucnit, căci impresara vrea să scape cât mai repede de acest mariaj și să renunțe definitiv la Laurențiu Reghecampf. În mod publicat, vedeta a anunțat că îl roagă cât mai urgent să meargă la notar și să divorțeze! Avem cele mai tari declarații ale momentului

 • Anamaria Prodan, cele mai tari declarații după procesul de divorț
 • Vedeta îl roagă public pe Laurențiu Reghecampf să meargă la notar

Luni a avut loc al doilea termen al procesului de divorț în care e implicată Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a izbucnit acum, la două zile după ce s-a întâlnit cu încă soțul ei, și a mărturisit pentru Antena Stars, într-un interviu exclusiv, că vrea cât mai rapid să divorțeze.

Anamaria Prodan se roagă public de Laurențiu Reghecampf să divorțeze la notar! Cele mai tari declarații pentru Antena Stars

În mod public, Anamaria Prodan îl roagă pe cel care i-a fost partener timp de 15 ani să renunțe definitiv la această căsnicie și să divorțeze la notar pentru a nu le mai fi ”târat numele în noroi”

”Nu vrem să mai auzim de nimic! Mitocănia ia forme uriașe. Am adus copiii, căci și-au dorit să-l vadă după un an. Copiii mei nu mint. Sunt minunați! Le era dor. Altfel nu au cum să-l vadă. Decât la tv sau la procese. Nu are voie Reghe să ia decizii singur. El, v- am spus! Are listă de mulți ani, ați văzut-o pe mail de la amantă: să o facă vedetă , să o pună pe prima pagină a revistelor, să semneze divorțul mai repede (căci “altfel nu-l mai s..e “, să-mi fie iertat limbajul dar îi aparține amantei ) Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii “ vechi “ de care nu îi mai pasă”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf la tribunal

Anamaria Prodan susține că e de-a dreptul siderată de faptul că Laurențiu Reghecampf a avut un comportament dur la tribunal atunci când și-a văzut copii. Vedeta mărturisește că acesta nu a schițat niciun gest, cu toate că nu i-a mai văzut de atâta timp.

”A văzut o țară întreaga gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 min cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților unde, eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo. A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi nici un gest este cumplit. Ceea ce vedeți dvs și noi azi, nu are legătură cu soțul meu și tatăl copiilor mei. Este cea mai urâtă variantă pe care putea Universul să o proiecteze. Există Evoluții pe orizontală și verticală. Ghiciți cum a evoluat Reghecampf! Nu poate mai mult. Azi am primit actele de la Judecătorie unde ordonanța președințială i-a fost respinsă de către Judecătoria Buftea. Cerea să nu mai fac publice problemele din căsnicie, să nu-i mai pronunț numele și nu mai fac dezvăluiri care-i lezează imaginea în fotbal și societate. Dar ce să vezi?! Că tot fotbalul internațional râde de el”, a mai zis ea.

Anamaria Prodan: ”Eu și copiii vom lupta legal, zi și noapte”

”Ce dezvăluiri să mai fac eu!? Eu azi aflu de la toți cunoscuții adevărul deapre amantele lui, despre ce bani căra amantelor în toți acești ani și cum râdeau toate de el. L-am rugat zilnic să vină să divorțeze! Nu vine de frică, pentru că nu are ce să ne mai dea înapoi! Problema e că nici el nu mai are, la rândul lui, nimic. A avut grijă cineva să nu-i mai lase bani decât de țigări! Este împrumutat peste tot! Nu s-a pomenit așa ceva în familia mea în istorie! Să-i fie rușine! Dar de astăzi, dacă nu divorțează la notar ne vedem nevoiți să facem apel altfel, pentru rezolvarea acestui lucru. Totul pe parte legală ca să nu ne mai pomenim cu altă plângere. Căci preocuparea de bază a lui Reghe este să facă plângeri penale subsemnatei! Nu mai vreau să am de a face cu el! Am tăcut și mă uitam cu copiii la podcastul lui. Penibil complet! Cel ce era interlocutor, de dragul raiting-ului îi punea întrebări de clasa 1 și se bucura că la ziua de naștere când Reghe răspundea. “Profi tare!” Deci ca să închidem speculațiile ! EU, ANAMARIA PRODAN, MĂ ROG DE REGHE SĂ DIVORȚĂM LA NOTAR URGENT, CA SĂ POT SĂ IAU ÎNAPOI JUMĂTATE DIN CE A CĂRAT AMANTEI SAU AMANTELOR ! AM MUNCIT 17 ani fără pauză să las copiilor mei cum mi-a lăsat mama mea mie totul! Soțul, fără să visez pe cine am lângă mine, ne-a luat totul! Să fie foarte bine înțeles! Totul este al copiilor mei. Nu vă scăpa niciodată Reghecampf. Și o spun în fața țării! Eu și copiii vom lupta legal, toți, zi și noapte, să ne luăm munca înapoi de pe unde a transferat și cărat-o până la ultimul leu. Încă nu am vorbit noi foarte explicit despre ce e vorba la Reghecampf si ne rugăm de el să nu ne facă să vorbim toți în procesul pe care EU l-am cerut public! EL CERE DIVORT CU USILE ÎNCHISE! OARE DE CE? Păi nu mai iese în lume dacă familia vorbește. Iar la divort, fetele, sau mai bine zis, copiii lui vor povesti totul cu lux de amănunte. Șoc și groază, vorba celebră!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, atac la Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu a trecut cu vederea peste Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf și cea care urmează să-i ofere și un copil. Impresara a precizat amănunte despre trecutul ei și a transmis cuvinte extem de durere la adresa acesteia.

”...Nu cu ușile închise, căci nu avem ce să ascundem noi! Amanta lui nu există în ecuație. Ea s-a anonimizat de când s-a născut. Dacă nu era asta la Reghe era alta, cum au fost multe. Deci cu această femeie chiar nu ne batem capul. Ea este arhicunoscută în oraș, de ne este rușine să intrăm în restaurante. Ne este rușine să ne uităm în ziare la fotografiile cumplite ale ei din cluburi de noapte. Ne este rușine să ascultăm poveștile bărbaților din oraș care ar face pe oricine să fugă învârtindu-se! Ferească Dumenzeu să ai dosare de prostituție, droguri sau ce vedem toți prin ziare. Video-uri de genul Kamara, cu sfaturi la 18 ani să mergi la doctor să te tratezi, la școală, cumplit. Horror ! Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea :).Si îl rugăm, din nou, public, să vină să divorțeze. După, îi e greu să mai stea cu bani de țigări în buzunar dacă amanta vede că nu vrea să divorțeze. V-am spus, el este super supus și când amanta ridică tonul îi stă inima. Vorbeste despre copii? Păi poate îl învață cineva că divorțează de Anamaria nu de copiii lui. Nu ai cum să învrăjbești frații între ei. Nu ai voie ca părinte să faci așa ceva! Dimpotrivă, tu ai datoria să-i aduni pe toți în jurul tău. Reghe a adunat în jurul lui fete de oraș. Le deschidea afaceri pe banii familiei și după, alea îl țineau acasă la nevastă”, a mai zis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a făcut de râs toată familia

Impresara a mai spus că nu vrea să mai audă nimic de Laurențiu Reghecampf, căci i-a făcut de râs toată familia cu acest scandal. Ea mărturisește că de fiecare dată l-a iertat, iar la fel au făcut și copiii, însă acum e mult prea mult ceea ce a făcut.

Anamaria Prodan precizează că l-a ajutat să devină un antrenor de top, un personaj cunoscut, dar cu toate astea Reghe i-a oferit ”rușine”.

”Venea cu coada între picioare și noi, familia, îl iertam și îl ridicam și mai sus! Tot ca să scape de frustrări! Și da, ințelegea că viața este despre altceva! Nu despre prostituție și alte golănii. Dar toate astea l-au adus azi unde îl vede țara … lângă cine. Cu un copil pe drum care, vorba lui Bebeto și a prietenilor, nu știe dacă e al lui … Habar nu are dacă mai trăiesc copiii! Numai datorită mesajelor, mai deochiate câteodată, trimite o dată la foarte, foarte multe luni, 100 euro. Deci, gata cu speculațiile! Cu noi, acest om nu mai are ce să discute, căci în afară că ne-a făcut de râs familia și s-a făcut de râs la nivel internațional nu a reușit nimic notabil. A stat în vârful piramidei cât l-am ajutat noi și cât l-am cărat. Când l-am dus acolo Sus a făcut tot ceea ce știa el mai bine făcea.Să-și distrugă și adoua familie care i-a dat mii de șanse să și-o facă de ras și să se facă de râs cum s-a făcut toată viața în fața fetelor de oraș care-l cunosc toate și râd de el și în fața tuturor bărbaților țării. Și-a pus copiii în situații cumplite. Ultima dată am ieșit din restaurant de rușinea poveștilor despre amanta și despre el. Aflu că o cunosc majoritatea fotbaliștilor, a mai spus ea.

Anamaria Prodan urmează să aibă proces cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan a precizat, în încheiere, că urmează să aibă un proces și cu Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, asta după ce tânăra de 30 de ani o acuză că vorbește despre ea, deși nu are acest drept.

Impresara mărturisește că va veni cu martori și la acest proces și nu va lăsa lucrurile așa nici în cazul partenerei de viață a lui Reghe.

”Văd in presă că și lumea politică o știe bine! Nu există bărbat să nu o cunoască! Să se ducă învârtindu-se, căci repet, este cunoscut căcel ce ajunge ultimul și stinge lumina se împiedică și rămâne în mizerie! Au ajuns copiii să-i recomande test de paternitate! Fără cuvinte! Au ajuns fetele care-s mari să-i dea mesaje să-i spună ce au aflat din oraș și câti din prietenii lor o cunosc pe amanta lui. Este jenant pentru un om părinte și tată. Dacă vreodată vrea să-și vadă băiatul, (căci în sala de judecată țipa că nu are fete ), cum i-am scris în mii de mesaje poate să vină oricând la orice ora acasă. În rest, vrem să terminăm totul și să nu mai apară în fața mea, căci i-am dat mii de șanse și degeaba. Nu a înțeles nimic. A înțeles să fie de râs cum mulți ani a fost și pe la Târgoviște , să se facă de râs cum s-a făcut prin Golf tot din cauza amantelor și mă opresc aici deocamdată și eu și copiii. Săptămâna viitoare am proces cu amanta căci e tare supărată că eu vorbesc despre ea! Vorbesc faptele și ziarele. Eu doar citesc și mă minunez. Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțelegă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi forever. De râsul tuturor bărbaților ! Și de râsul fetelor de oraș!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Mai multe informații și declarații pe acest subiect puteți afla la Antena Stars, începând cu ora 14:00, în emisiunea Star Magazin.

Citește și: ”Uită-te la mine. Mă iubești de leșini!” Anamaria Prodan, replică surprinzătoare în fața lui Laurențiu Reghecampf, în sala de judecată

În articolul
Anamaria Prodan se roagă de Laurențiu Reghecampf să divorțeze urgent. ”Vrem să scăpăm. Să nu ne târască numele în noroi!” Declarații exclusive!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de clafoutis cu căpșuni. Un desert pentru cei mici
Retete • la 22:03
Rețetă de clafoutis cu căpșuni. Un desert pentru cei mici
 • Clafoutis cu căpșuni
 • Un desert pentru cei dragi
Liliana, transformare uimitoare la I.A cu Stil! Cum a reacționat concurenta, după ce s-a privit în oglindă: „Mi-au dat și lacrimile”
Emisiuni TV • la 21:51
Liliana, transformare uimitoare la I.A cu Stil! Cum a reacționat concurenta, după ce s-a privit în oglindă: „Mi-au dat și lacrimile”
 • Liliana, transformare radicală la I.A cu Stil
 • Cum a reacționat concurenta
Bicarbonatul de sodiu îmbunătățește tratamentele împotriva cancerului. Truc benefic pentru sănătate
Beauty & Lifestyle • la 21:36
Bicarbonatul de sodiu îmbunătățește tratamentele împotriva cancerului. Truc benefic pentru sănătate
 • Cum îmbunătățește bicarbonatul de sodiu tratamentele împotriva cancerului
 • Un truc extrem de benefic
Horoscop luni, 23 mai 2022: Săgetătorii se vor bucura de câștiguri suplimentare
Horoscop • la 21:34
Horoscop luni, 23 mai 2022: Săgetătorii se vor bucura de câștiguri suplimentare
 • Horoscopul zilei de 23 mai 2022
 • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
 • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Elwira și Mihai Petre, amintiri emoționante despre participare la Asia Express: „Fix pe 22 mai am plecat”
Showbiz intern • la 21:12
Elwira și Mihai Petre, amintiri emoționante despre participare la Asia Express: „Fix pe 22 mai am plecat”
 • Elwira și Mihai Petre, amintiri din Asia Express
 • Ce mesaj emoționant a postat partenera de viață a dansatorului
Incendiu cumplit în Botoșani. Peste 200 de oi au murit, după ce au fost cuprinse de flăcări
Stiri interne • la 21:09
Incendiu cumplit în Botoșani. Peste 200 de oi au murit, după ce au fost cuprinse de flăcări
 • Incendiu devastator la un adăpost de animale din Botoșani
 • Peste 200 de oi au murit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Aproape 300.000 de români nu vor mai plăti impozitul pe venit şi contribuţia la sănătate. Cine beneficiază de legea promulgată de Klaus Iohannis
recomandare pe as.ro
Ion Țiriac, lovitură de 1.2 miliarde de euro. Își vinde bucată cu bucată imperiul construit în ultimele decenii
Romania TV
Legătura SECRETĂ dintre Andra și Piedone. Puțină lume știe că sunt rude extrem de apropiate!
Romania TV
Cutremur în showbiz! Anamaria Prodan a făcut MARELE ANUNŢ!
recomandare pe antena3.ro
Drama unui proprietar de restaurant din Cluj. ”Totul e nou, dar gol pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze“
recomandare pe antena3.ro
A apărut o nouă monedă în România. Ce valoare are și cum arată
recomandare pe antena3.ro
Astrologul Cristina Demetrescu, despre efectele eclipsei de Lună: "Aduce îngrijorări la nivel colectiv" | La ce să fim atenţi în perioada următoare
recomandare pe playtech.ro
Trucul cu apă minerală pentru un păr super strălucitor. Toate femeile trebuie să îl știe
recomandare pe playtech.ro
14 expresii și cuvinte pe care câinii le înțeleg. Lista te va surprinde
recomandare pe substantial.ro
Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Elenei Gheorghe. Vedeta nu a mai dormit timp de 2 zile consecutive
recomandare pe substantial.ro
Nuntă mare în familia lui Silviu Prigoană. Unul dintre fiii săi se va căsători în curând
recomandare pe substantial.ro
Cum poți prepara cel mai delicios kebab. Sfaturile vin din parte lui Chef Hadad
recomandare pe redactia.ro
Ce i-a propus Rey ispitei Eda odată ajunși în Camera Liberă? Femeia l-a refuzat instant! Scene tulburătoare la Insula Iubirii
recomandare pe redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
recomandare pe Impact.ro
Dezvăluiri INTIME despe Anna Lesko. S-a aflat adevărul despre cântăreață
recomandare pe Ciao.ro
Beat criță, Ilie Năstase nu s-a mai abținut în public! Martorii scenei au rămas șocați!
recomandare pe shtiu.ro
Care este SINGURUL CUVÂNT care se pronunță LA FEL în toate limbile?
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Oana Roman a trecut iar la dietă! Cum arată acum
recomandare pe bzi.ro
Este anunţul momentului! Declaraţia face înconjurul lumii!! Volodimir Zelenski a făcut anunţul care schimbă tot cu privire la războiul din Ucraina..
recomandare pe bzi.ro
A stat 26 de ani în concediu medical apoi a ieșit la pensie. Cum a reușit să fenteze atâția ani de muncă..
recomandare pe bzi.ro
Vladimir Putin a cedat! Anunțul venit direct de la Moscova: "Am ordonat ANULAREA"
recomandare pe romaniatv.net
Bianca Drăgușanu, reacţie incredibilă după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. „Mi se pare amuzant”
recomandare pe romaniatv.net
Aurel Pădureanu, părăsit de toți cei pe care i-a ajutat o viață întreagă. Cum i s-a schimbat viața după moartea Corneliei Catanga
recomandare pe Jurnalul.ro
Trădător pentru 17 dolari. La vânătoare de spioni, care vând informații rușilor 
recomandare pe a1.ro
Cum a aflat Ioana Ginghină ca fostul soț, Alexandru Papadopol, are altă relație și cum a fost idila ei cu prezentatorul tv, Cove