FOTO / Anamaria Prodan, secretul unui ten de invidiat! Care sunt trucurile de înfrumuseţare ale vedetei

+2 click pentru
galerie

FOTO / Anamaria Prodan, secretul unui ten de invidiat! Care sunt trucurile de înfrumuseţare ale vedetei © Instagram

Anii sunt doar o cifră pentru Anamaria Prodan, care arată incredibil la 46 de ani. Pe lângă faptul că a slăbit foarte mult, vedeta are un ten invidiat de majoritatea adolescentelor din ziua de azi.

Anamaria Prodan are 46 de ani, însă cine nu o cunoaşte îi dă pe puţin 25. Vedeta a făcut foarte multe schimbări în ceea ce priveşte aspectul, slăbind foarte mult, având în prezent silueta mult dorită. Pe lângă trupul cu care face furori, Anamaria şi-a schimbat look-ul şi face tratamente pentru a avea un ten impecabil. 

Vedeta merge din când în când la o clinică de înfrumuseţare pentru a-şi menţine tenul curat şi lipsit de imperfecţiuni. 

Dieta care face furori 

Cu toţii ştim că Anamaria Prodan s-a luptat cu kilogramele de-a lungul anilor, în prezent câştigând lupta. Vedeta a slăbit 15 kilograme şi a desluşit secretul dietei minune pe care a urmat-o. "Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider.", a declarat impresara, în cadrul unei emisiuni tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro