Anamaria Prodan a spus totul despre fina ei, Andreea Tonciu. "Este jale totală"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a spus totul despre fina ei, Andreea Tonciu. "Este jale totală" © Foto: Instagram

Anamaria Prodan are zeci de perechi de fini, dar chiar şi aşa, frumoasa impresară reuşeşte să aibă o relaţie foarte puternică cu toţi dintre ei.

Una dintre finele sale este chiar Andreea Tonciu, pe care sexy impresara o iubeşte foarte mult şi pe care o susţine şi o învaţă mereu de bine. Invitată la "Star Matinal" de la Antena Stars, Andreea Tonciu a avut parte de o super surpriză pentru că prin telefon a intervenit şi naşa ei, Anamaria Prodan, care a vorbit şi despre cel mai important sfat pe care i l-a oferit finei sale.

"Noi vorbim foarte mult, noi suntem o famiilie! Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel! Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel aşa, suflet curat cum este ea!

De multe ori când merg aşa în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice aaaaa, e nebună! Nu, Andreea nu este nebună! Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună! Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală", a spus Anamaria Prodan la "Star Matinal" de la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro