Anamaria Prodan, surprinsă de mesajul primit de la soţ pe whatsapp. Ce a putut să-i spună Reghe

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, surprinsă de mesajul primit de la soţ pe whatsapp. Ce a putut să-i spună Reghe © Instagram

Mulţi i-au dat despărţiţi, au vorbit mereu despre divorţ şi despre separarea dintre ei, însă lucrurile nu fac decât să meargă excelent în relaţia lui Laurenţiu Reghecampf cu Anamaria Prodan.

Iar asta nu o spunem noi, ci faptele lor vorbesc de la sine. De fiecare dată când a fost întrebată, Anamaria Prodan nu s-a ascuns după deget şi a fost deschisă în privinţa informaţiilor din relaţia ei. Întrebată cum stau lucrurile, frumoasa impresară a recunoscut că, probabil, oamenii tind să-i dea mereu despărţiţi, pentru că ei stau destul de mult timp despărţiţi fizic. Ce-i drept, locurile de muncă pe care le au nu le permit să stea întruna împreună, precum o familie, să-i spunem, normală, însă acest lucru nu înseamnă că situaţia nu este una excelentă între ei.

Ba chiar, Anamaria Prodan a precizat mereu că s-au obişnuit amândoi aşa, iar această situaţie nu-i deranjează. Dovadă stă şi mesajul pe care Anamaria Prodan l-a primit acum de la soţul său.

Laurenţiu Reghecampf a ţinut să-şi impresioneze soţia cu o declaraţie de dragoste cu adevărat emoţionantă, pe whatsapp. Anamaria Prodan a petrecut ultimele săptămâni în America, acolo unde a mers să-şi susţină fiica care s-a accidentat şi a avut nevoie de mama ei alături. Cu acest prilej, Anamaria Prodan a petrecut şi zile frumoase alături de sora ei, Anca, pe care nu mai văzuse de ceva timp. Şi astfel, pentru că îi este dor de mama copiilor săi, Reghe a ţinut să o impresioneze cu un super mesaj pe femeia vieţii lui.

"Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viaţa asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat şi-atât de frumos? Dacă mâine aş lua viaţa de la capăt şi cineva m-ar pune să aleg, înfăţişându-mi de la-nceput şi suferinţa cu care-aş plăti bucuria, eu tot te-aş alege", este mesajul primit de Anamaria Prodan din partea soţului său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro