Face ce face și iar întoarce toate privirile. Anamaria Prodan, apariție de senzație la nunta fetei lui Becali / FOTO

+4 click pentru
galerie

Face ce face și iar întoarce toate privirile. Anamaria Prodan, apariție de senzație la nunta fetei lui Becali / FOTO © Instagram

Petrecerea la nunta fiicei lui Gigi Becali este în toi, iar printre invitații de seamă se află și Anamaria Prodan. Prietenă bună cu familia, impresara nu avea cum să lipsească de la nunta anului.

Anamaria Prodan, o nouă ținută îndrăzneață

Anamaria Prodan face ce face și reușește să întoarcă toate privirile pe unde merge. Așa s-a întâmplat și de această dată, când sexy impresara și-a făcut apariția la nunta Teodorei Becali. Vedeta a ales o ținută superbă, ca de ficare dată, și a reușit să-și pună în evidență silueta. Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie lungă, mulată pe corp, de culoare albastră, iar părul l-a prins în vârful capului într-o coadă. Anamaria Prodan a fost dintre cele mai uimitoare prezențe de la nunta Teodorei Becali.

Anamaria Prodan a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, alături de Teia Sponte și de familia sa, semn că se simte foarte bine în cea mai importantă zi pentru Gigi Becali.

Gigi Becali, emoții uriașe la nunta fiicei sale

Gigi Becali a trăit cele mai mari emoții de până acum, astăzi, când și-a văzut fiica mireasă. Nimic nu a mai contat pentru Gigi Becali, nici fotbal, nici probleme, nici bani, nimic. Patronul lui FCSB și-a dorit dintotdeauna să-și vadă fetele la casele lor, iar astăzi visul i s-a îndeplinit pentru că fata cea mare și-a unit destinul cu cel al alesului inimii ei. După o ceremonie impresionantă, care a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din București, familia și oaspeții au plecat și s-au îndreptat spre localul la care are loc nunta. Teodora Becali a ales unul dintre cele mai exclusiviste locuri din București pentru a organiza petrecerea de nuntă, acolo unde au sosit nume grele din România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro