Anastasia Lazariuc, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu: "Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred!"

Anastasia Lazariuc, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu: "Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred!" © Sursă Youtube

Moartea lui Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multă durere şi regrete în sufletele celor apropiaţi. Pe lângă fosta şi actuala lui soţie, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, care i-au stat permanent la căpătâi, fosta sa colegă de scenă, Anastasia Lazariuc, a sperat tot timpul la o minune. De când a aflat teribila veste, cântăreaţa este complet devastată, fiind încă în stare de şoc.

Anastasia Lazariuc trăieşte clipe dureroase după ce a aflat că dragul său prieten şi coleg a murit marţi, 29 octombrie. Cuprinsă de această suferinţă cumplită, cântăreaţa abia îşi mai găseşte cuvintele. "Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne... Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații... Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten... Încă sunt în stare de șoc”, a mărturisit îndurerată artista pentru Click!.

Deşi fizic nu a fost lângă el, Anastasia Lazariuc i-a fost alături regretatului Mihai Constantinescu în cele mai grele momente din viaţă. În urma infarctului pe care l-a suferit în luna mai, cântăreaţa s-a rugat pentru sănătatea lui şi l-a încurajat că se va face bine printr-un sms.

"Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul și din toată inima mea să  revină în forță. Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei (n.r. fiica Ileana Lazariuc) şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine", declara Anastasia Lazariuc în acel moment.

Mihai Constatinescu s-a stins din viaţă marţi, 29 octombrie. Acesta îşi revenise la mijlocul lunii după ce a stat patru luni în comă. Trupul său va fi înmormântat azi, 31 octombrie, în Cimitirul Ghencea Militar.


facebook whatsapp twitter pinterest