Anca Badiu este de nerecunoscut! Care este motivul pentru care s-a îngrăşat 20 de kilograme

+2 click pentru
galerie

Anca Badiu este de nerecunoscut! Care este motivul pentru care s-a îngrăşat 20 de kilograme în plus © Instagram

O mai ţineţi minte pe Anca Badiu de la Class? Blondina a suferit o transformare de-a dreptul şocantă, luând 20 de kilograme. Oare care este motivul din cauza căruia artista a ajuns de nerecunoscut?

Nu aveţi cum să nu o ştiţi pe Anca Badiu, fostă componentă a trupei Class. Blondina a fost dintotdeauna de-o frumuseţe răpitoare, ochii ei albaştri băgând în boală toţi bărbaţii. Potrivit Click.ro, Anca a vorbit despre cariera muzicală, viaţa de familie, dar şi despre problemele de sănătate. 

După ce a aflat că fratele ei a fost găsit mort, într-un parc, blondina a ales să se retragă din lumea mondenă şi să se închidă în ea, intrând în depresie. "M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă.", a povestit artista.

Anca a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat, însă, după pierderea fratelui ei, nu a mai ţinut cont de nimic şi s-a lăsat pradă tentaţiilor. "Merg la un nutriționist și sunt foarte optimistă. Înainte de moartea fratelui meu, prin 2012, când am început să am atacuri de panică și luasem câteva kilograme în plus din cauza tratamentului medicamentos, a fost o perioadă de câteva luni de zile în care am luat o pauză de la tratament și mă hotărâsem să merg la sala de fitness, unde l-am cunoscut pe celebrul Călin Novăcescu, un mare sportiv de performanță, antrenorul personal al multor vedete din showbiz, care a reușit să le slăbească optând pentru un regim alimentar sănătos și sport.

Când m-a văzut la sală a venit la mine și mi-a propus să îmi ofere ajutor necondiționat în privința slăbitului, reușind să dau jos 20 kilograme în două luni și jumătate. După aceasta… șocul provocat de moartea fratelui meu m-a readus la un dezinteres total de a mă ocupa de mine." susţine Anca Badiu.

De-a lungul timpului a încercat mai multe diete, însă nu au dat roade. În plus, artista era pe punctul de a muri din cauza unor pastile de slăbit chinezeşti. " Am încercat tot felul de diete, unele au dat roade, pentru un scurt timp, pentru ca am pus dublu înapoi, ba mai mult, de la niște pastile de slăbit chinezești era să o mierlesc (ar fi rămas Bijou fără mamă) – râde – n.r. Din acest motiv există specialist în nutriție, deci nu țineți dietă după ureche, apelați la personane specializate în acest domeniu!", a completat ea pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro