Îți mai amintești de Anca de la A.S.I.A ? Blonda a rămas neschimbată după trecerea anilor. GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Îți mai amintești de Anca de la A.S.I.A ? Blonda a rămas neschimbată după trecerea anilor. GALERIE FOTO © captura video

A făcut parte din cea mai cunoscută trupa de pe vremea aia, însă cele 4 membre ale trupei A.S.I.A au luat-o pe drumuri diferite. Anca Neacsu, blonda trupei, a rămas neschimbată, chiar dacă au trecut mulți ani de atunci.

Cele patru memebre ale trupei A.S.I.A au făcut isterie în perioada lor de glorie. Acum ele au mers pe drumuri diferite, unele au renuțat la cariera muzicală, dar altele încă lucrează în acest domeniu. Anca Neacșu, blonda trupei, a rămas neschimbată odată cu trecerea anilor. Blonda trupei nu avea cum să nu fie observată. Pe coregrafii dificile, artista lua ochii tuturor admiratorilor prin părul de culoarea soarelui, aruncat în vânt. Cântăreața continuă să facă muzică în continuare, însă trecerea timpului a facut-o chiar mai tânără sau chiar a rămas ca atunci când făcea parte din trupa fenomen. 

Anca Neacșu nu a decis să-și schimbe culoarea de păr nici în momentul actual, ci a rămas tot la culoarea care a consacrat-o, blondul. Chiar și acum cântă piesele trupei în concerte, iar fanii își amintesc de clipe minunate de acum aproximativ 20 de ani.  Vedeta se emoționează de fiacare dată și retrăiește momentele de vis pe care le-a avut alături de colegele ei: Sorana, Irina, Anemona. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro