Anca Pandrea s-a accidentat, în timpul vacanței din Turcia: „Mă doare foarte tare”

Anca Pandrea s-a accidentat, în timpul vacanței din Turcia © Arhivă

Anca Pandrea pare să fie urmărită de ghinioane. Îndrăgita actriță a mers într-o vacanță de vis în Turcia, alături de prieteni. Deși a avut parte și de momente inedite, care i-au permis să mai uite puțin de problemele din ultima perioadă, vedeta a avut parte și de o experiență mai neplăcută.

Una bună vine cu una rea. Cam asta a simțit Anca Pandrea în cea mai recentă vacanță de-ale ei. Actrița, în vârstă de 73 de ani, s-a accidentat într-un bazar din Instanbul și, în prezent, încă încearcă să se recupereze de pe urma acestei întâmplări.

Anca Pandrea, vacanță cu peripeții

Actrița a avut parte de multe momente mirifice în vacanța sa. A fost la Moscheea Albastră, la monumentul lui Suleyman Magnificul, dar și în alte locuri minunate. Actrița a mărturisit că s-a simțit foarte bine alături de cei 27 de prieteni care au însoțit-o.

Unul din lucrurile care a impresionat-o cel mai mult a fost chiar Monumentul lui Suleyman, pe care l-a vizitat după ce a urmărit serialul făcut după viața acestuia, cu sufletul la gură.

Însă, un moment neplăcut a venit într-un bazar în Instanbul, unde s-a trezut cu o lovitură de toată frumusețea.

„A venit la un bărbat care era fardat ca o femeie şi a dansat din buric decent. N-am văzut aşa ceva în viaţa mea şi am râs foarte mult. Ne-am distrat, am băut cafea turcească, făcută la nisip, am mâncat dorada proaspătă. Am mers şi la cumpărături, iar acolo se tocmeau pentru orice. Erau turci care vorbeau româneşte şi trebuia să fii atentă cu ei. Din păcate, acolo m-am lovit la laba piciorului şi mi s-a înnegrit şi mă doare foarte tare. Chiar dacă am pus gheaţă şi l-am înfăşurat, nu a trecut. Sper să se rezolve în zilele viitoare”, a povestit Anca Pandrea, pentru Click!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro